Τελικός με...πολλά περιστατικά στο GNTM - Τι δεν θα δείξουν οι κάμερες


Ο μεγάλος τελικός του δεύτερου κύκλου του Greece’s Next Top Model βρίσκεται μια ανάσα μακριά μας! Η Κέισι Μίζιου, η Άννα Μαρία Ηλιάδη, και η Κάτια Ταραμπάνκο είναι τα κορίτσια που πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό και θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση. Και ενώ οι fans του reality μοντέλων βάζουν τα δικά τους στοιχήματα, ψηφίζοντας την αγαπημένη τους, τα γυρίσματα του τελικού έχουν ολοκληρωθεί και αναμένεται να μάθουμε το αποτέλεσμα την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου. 

Οι τρεις διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να υπηρετήσουν τρία διαφορετικά concept φωτογράφισης, δίνοντας σε κάθε ένα από αυτά το 100% του εαυτού τους. Η πρώτη δοκιμασία θέλει τις υποψήφιες να φωτογραφίζονται με πανάκριβα κοσμήματα, με σκοπό να τα αναδείξουν, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.  Στη δεύτερη δοκιμασία οι τρεις διαγωνιζόμενες πρέπει να ποζάρουν σε ένα μεγάλο πάρτι, που θα συμμετέχει όλο το GNTM, ενώ στην τρίτη δοκιμασία τα κορίτσια θα φωτογραφηθούν, έχοντας στο πλευρό τους τους συντρόφους τους και μαζί θα ποζάρουν με φόντο την Ακρόπολη. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που δημοσιεύει το TL!FE, κατά τη διάρκεια της τρίτης δοκιμασίας πολλά ήταν τα απρόοπτα περιστατικά που συνέβησαν, όμως δεν θα δούμε στην τηλεόραση! Αρχικά, ο σύντροφός της Κάτιας Ταραμπάνκο ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που είδε μετά από τόσους μήνες το κορίτσι του και θέλησε να της κάνει μια μεγάλη έκπληξη, αφήνοντας την παραγωγή με ανοιχτό το στόμα. Ο Γιάννης Χαλβατζής θέλησε να της κάνει πρόταση γάμου, ξαφνιάζοντας ακόμη και την ίδια, η οποία πήρε το κουτάκι με το δαχτυλίδι και το έβαλε ξανά στην τσέπη του. Στη συνέχεια, η Κέισι Μίζιου συγκινήθηκε τόσο πολύ όταν είδε τον σύντροφό της, Δημήτρη, στο σετ, με αποτέλεσμα να ζητήσει λίγο χρόνο από την παραγωγή του GNTM, προκειμένου να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει. Μια μεγάλη έκπληξη, βέβαια, περίμενε και την Άννα Μαρία Ηλιάδη, καθώς ο σύντροφός της, της ζήτησε λίγο πριν φωτογραφηθούν, να φύγουν εκείνη τη στιγμή από το παιχνίδι, αν τον αγαπάει πραγματικά, κάτι που προφανώς δεν έγινε, αφού το 18χρονο μοντέλο βρισκόταν σε φωτογράφιση του τελικού.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια