Ανατρεπτική απόφαση της ΕΡΤ για την Eurovision

Χρήστος Παναγούλης
0
Ήταν δίκαιο... θα γίνει πράξη! Μετά από πολλά χρόνια που η δημόσια τηλεόραση απαξιώνει ένα από τα μεγαλύτερα... για να μην πω το μεγαλύτερο... «όπλο» της στη μάχη της τηλεθέασης, η διοίκησή της αποφάσισε να ποντάρει ακόμα περισσότερο στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.
Άλλωστε όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο κείμενο στο Newsit.gr η τωρινή διοίκηση της δήλωσε πως θέλει η ΕΡΤ να γίνει εξωστρεφής, όπερ μεταξύ άλλων σημαίνει πως θα κάνει προγράμματα που θα απευθύνονται σε μεγαλύτερη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού κι όχι συμπεριλαμβάνοντας… δήθεν πΓιοτικές εκπομπές που σε φτάνουν… στα άκρα!

Στο πλαίσιο λοιπόν της «εξωστρέφειας» εντάσσεται και ο σχεδιασμός για το διαγωνισμό της Eurovision. Χωρίς έως τώρα να έχουν γίνει γνωστές οι αποφάσεις της αρμόδιας επιτροπής και με πολλά… να ακούγονται, η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε να δώσει περισσότερο χρόνο και χώρο στο πρόγραμμά της για τη Eurovision.

Τι σημαίνει αυτό; Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου αποφάσισαν να βγάλουν μία εκπομπή που θα ασχολείται με το διαγωνισμό τραγουδιού και όσα συμβαίνουν μέχρι να πραγματοποιηθεί. Νέα από τη δική μας συμμετοχή… όποια θα είναι… αλλά και από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες χώρες θα δίνουν ειδήσεις που θα προβάλλονται στην ειδική Pro–Eurovision εκπομπή.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η εκπομπή είναι προγραμματισμένο να βγει στον αέρα τέλος Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου όταν θα υπάρχει περισσότερη ειδησεογραφία και ενδιαφέρον για το διαγωνισμό και να προβάλλεται μία φορά τη βδομάδα. Τουλάχιστον λοιπόν στο… σχεδιασμό παρατηρούμε πως στο ραδιομέγαρο έβαλαν στο τραπέζι κάτι που μπορεί… αν και εφόσον στηθεί έτσι όπως πρέπει… να φέρει στην ΕΡΤ περισσότερους τηλεθεατές… που τους έχει ανάγκη…!

Melas Blog | Newsit

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !