Οριστικό: πότε επιστρέφει το Deal στον Alpha;


Την οριστική απόφαση του Alpha να επαναφέρει το Deal στις οθόνες μας μετέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου-Κου». Το «Πάνω-Κάτω», το παιχνίδι που παρουσιάζει τώρα ο Χρήστος Φερεντίνος θα ολοκληρωθεί στα τέλη Δεκεμβρίου, ενώ τις πρώτες μέρες του νέου έτους θα επιστρέψει το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι.

“Στον Alpha ετοιμάζεται ήδη η επιστροφή του Deal” ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του STAR στην πρωινή παρέα της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη. “Ένα παιχνίδι το οποίο αγαπήσαμε όλοι πάρα πολύ μέσα από τον Χρήστο Φερεντίνο, το έχουμε ταυτίσει με αυτόν τον σπουδαίο παρουσιαστή. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Alpha θέλει αυτό το παιχνίδι να επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Και όχι μόνο το έχουμε ταυτίσει με τον Χρήστο Φερεντίνο αλλά στην απογευματινή ζώνη για χρόνια κυριαρχούσε. Στο άνοιγμα της βαλίτσας παθαίναμε εγκεφαλικά!”

“Είναι πάρα πολύ δίκαιη απόφαση αυτή για τον Χρήστο και για όλη την ομάδα, βέβαια, που δουλεύει για αυτή την εκπομπή. Πραγματικά δεν έπρεπε να έχει αυτή την τύχη ο Χρήστος Φερεντίνος τη φετινή χρονιά. Θα ήταν πάρα πολύ μεγάλη αδικία. Σταμάτησε το παιχνίδι, πήρε ένα άλλο, στρατιώτης, έκανε αυτό που έπρεπε. Από τη στιγμή όμως που είναι κορυφαίος παρουσιαστής και αυτό το παιχνίδι του ταιριάζει τόσο πολύ ήταν πάρα πολύ δίκαιο να παρθεί αυτή η απόφαση” σχολίασε η Κατερίνα Καραβάτου για τη συγκεκριμένη είδηση και την επιστροφή του γνωστού τηλεπαιχνιδιού στον Alpha.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Την πατάτα μόνο ο Άλφα την έκανε που είχε κόψει το deal και έβαλε αυτά που έβαλε και χαντακώθηκε,ενώ όλα τα υπόλοιπα κανάλια τα κρατήσανε τα δικά τους παιχνίδια πλην Σκαί και πετάνε.
Το παιχνίδι χαμένο είναι και μακάρι να πάει σαν πέρσι αν και χλωμό το κόβω!