Δείτε τον Ντάνο στα γυρίσματα για το ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ

0

Σε λίγες μέρες εισβάλει στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 ο αγαπημένος του τηλεοπτικού κοινού, Ντάνος ή Γιώργος Αγγελόπουλος, και το Zappit εξασφάλισε και φέρνει στο φως τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα. Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως ίσως δούμε πολύ πιο γρήγορα τον Γιώργο Αγγελόπουλο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. 

Ο νικητής του πρώτου Survivor, Ντάνος θα “ντυθεί” τον Αντρέι Τζώρτζεβιτς! Έναν άνδρα 35 χρονών, μεγαλωμένο στην Ελλάδα από Σέρβους γονείς, πρώην αστυνομικός και νυν ιδιωτικός ντετέκτιβ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ρόλος τού Γιώργου Αγγελόπουλου θα είναι ευφυής, μεθοδικός, πολυμήχανος και γοητευτικός. Αχίλλειος πτέρνα του, όμως, θα είναι το γυναικείο φύλο!

Ο Αντρέι Τζώρτζεβιτς είναι, επίσης, φαν του ποδοσφαίρου και πρώην παίκτης στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Παίρνει τη ζωή πολύ στα σοβαρά, όπως και τις υποθέσεις που αναλαμβάνει να εξιχνιάσει. Κάθε υπόθεση γι’ αυτόν είναι προσωπική και η απόδοση δικαιοσύνης είναι ο μοναδικός στόχος του.

Μέσα από τον ιδιαίτερο αυτό ρόλο, που είναι πιθανό να απολαύσουμε και από την ερχόμενη Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έρχεται για να διερευνήσει για λογαριασμό του οργανισμού της τυχερής τριπλέτας το θέμα της Σμαράγδας.Ο λόγος; Μα υπάρχουν υποψίες ότι η ανήλικη έχει πέσει θύμα εκμετάλλευσης…



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !