Έτσι θα είναι η πρώτη σκηνή Χαράς Χάσκα - Περίανδρου Πώποτα...


Η Ρένια Λουιζίδου επιστρέφει στις οθόνες μας ως Χαρά Χάσκα, αφού το ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ανοίγει ξανά από 31 Δεκεμβρίου. Η  ηθοποιός μιλά στο TV EΘΝΟΣ και τον δημοσιογράφο, Αλέξη Μίχα...

Ποιες θα είναι οι μεγάλες αλλαγές που θα δουν οι τηλεθεατές από το πρώτο κιόλας επεισόδιο; Αρχικά, το «Καφέ της Χαράς» δεν υπάρχει. Έχει καεί από εμπρησμό. Μετά από αυτό ,λόγω στεναχώριας, η Χαρά, που είχε μεταναστεύσει στην Αυστραλία, είχε διακόψει επαφές με αγαπημένα της πρόσωπα όπως η Σταυρούλα και η Τασία. Έχει εξαφανιστεί, κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται. Η Χαρά ζει στην Αυστραλία με έναν νέο σύντροφο στη ζωή της. Η κόρη της, δικηγόρος πια, η Βάλια, αποφασίζει να εξιχνιάσει πώς έγινε ο εμπρησμός στο «Καφέ της Χαράς». Πηγαίνει στο Κολοκοτρωνίτσι και η Χαρά πηγαίνει και αυτή για να την πάρει να φύγουν. Η Χαρά λοιπόν έχει μια σχέση, το «Καφέ» δεν υπάρχει, και η Βάλια αποφασίζει να μείνει στο χωριό και να ξανανοίξει το καφέ.  

Θα ήθελα λίγο να μου περιγράψεις την πρώτη σκηνή με τον Χάρη Ρώμα. Τι θα δούμε…  
Η πρώτη συνάντηση είναι απρόβλεπτη. Συναντιούνται χωρίς να το περιμένουν. Τυχαία. Γνωρίζει βέβαια ο ένας την ύπαρξη του άλλου στο χωριό. Υπάρχει αμηχανία αλλά από τη δεύτερη φράση που ανταλλάσσουν αρχίσουν να κοντράρονται και να διαφωνούν. Και ακολουθεί ο πρώτος καβγάς. 

Έχουν όμως συναισθήματα ακόμα ο ένας για τον άλλο;  
Δεν έχουν ξεπεράσει ο ένας τον άλλο. Η σχέση Χαράς – Περιάνδρου έχει αφήσει κατάλοιπα και απωθημένα. Έχουν παρελθόν που τους ακολουθεί στο σήμερα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια