Γιώργος Λιάγκας: “Θέλω να προσγειώσω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου απότομα”

Χρήστος Παναγούλης
2

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τα late night προκάλεσαν πολλά σχόλια. Ο Γιώργος Λιάγκας αντέδρασε σε μια συγκεκριμένη αναφορά που έκανε ο παρουσιαστής

“Έχουμε κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα σαν εκπομπή, το ότι ήρθε ο σημερινός πρωθυπουργός -γιατί δεν έρχονταν πολιτικοί αυτού του επιπέδου στην Ελλάδα. Φοβόντουσαν να εκτεθούν ή να περάσουν λίγο πιο προσωπικές στιγμές. Νιώθω ότι αυτή ήταν μια επιτυχία της εκπομπής. Πιστεύω ότι έχουμε βάλει πολλά λιθαράκια για την αρχή μιας νέας κατάστασης που θέλω να συμβεί στην τηλεόραση”, είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και είπε τα εξής:

“Ο πρωθυπουργός έχει πάει σε όλες τις ζώνες. Θέλω να σας πω ότι την τελευταία συνέντευξη που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν βγει πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας την έδωσε σε μένα και την Φαίη, στο Πρωινό του ΑΝΤ1, επί μία ώρα. Μίλησε για τα προσωπικά του, για τη Μαρέβα, για τον χωρισμό του κλπ.

Θέλω να σας προσγειώσω λίγο απότομα και να προσγειώσω και τον Γρηγόρη λίγο απότομα. Όλοι αυτοί οι πρωθυπουργοί και οι σημαίνουσες πολιτικές προσωπικότητες, τιμούν εμάς που κάνουμε ελαφριά ψυχαγωγία μόνο όταν θέλουν να εκλεγούν. Στην Αμερική πολλοί πολιτικοί πάνε σε late night, πάνε παντού όταν δεν υπάρχει πολιτική ανάγκη”.




Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δίκιο έχεις ο Λιάγκας μόνο όταν ψοφανε για δημοσιότητα στις εκλογές πάνε από κάθε λογής εκπομπή. Αλλά ο Γρηγόρης δεν είπε κάτι κακο ούτε είπε ότι πήγε πρώτα σε αυτόν. Απλά χάρηκε για την εκπομπή του. Αμέσως ο άλλος να χτυπησει ότι πήγε πρώτα σε αυτόν και τη γυναίκα του μη χάσει. Δε σου πήρε κανείς την επιτυχία ούτε τα πρωτεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσπαθεί να δημιουργήσει ίντριγκα για να ανέβουν τα νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !