Ρούλα Κορομηλά για Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν κάνουμε όλοι για πρώτα ονόματα»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Ποια είναι η άποψη της Ρούλας Κορομηλά για τον Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Καινούργιου;

Η διάσημη παρουσιάστρια βρέθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» και δεν δίστασε να πει ανοιχτά τη γνώμη της στον Νίκο Χατζηνικολάου για τα τηλεοπτικά πρόσωπα του σήμερα.

Για τα νέα τηλεοπτικά πρόσωπα: 

«Υποστηρίζω τα νέα παιδιά, γι' αυτό είχα πάντα κούκλους και κούκλες, νέα παιδιά δίπλα μου. Πιστεύω στη νέα γενιά παρουσιαστών όμως δεν θα είμαι και τόσο γλυκιά στο κομμάτι αυτό. Για μένα για να είσαι διαχρονικός και να πετύχεις, δεν μετράει να είσαι ταλαντούχος, πρέπει να έχεις και χαρακτήρα, προσωπικότητα. Κι αυτό φαίνεται πίσω από τις κάμερες. Από το πώς παίρνεις τον καφέ που σου σερβίρει κάποιος ή πώς συμπεριφέρεσαι στον συνάδελφό σου. Η εμπειρία μου λέει ότι υπάρχει μια βιασύνη στα νέα παιδιά να κατακτήσουν οπωσδήποτε τον χώρο της δημοσιότητας με όποιο τρόπο. Κι εκεί γίνονται από βιασύνη λάθος κινήσεις. Θεωρώ ότι τους ενδιαφέρει πιο πολύ να φαίνονται. Τα κοντινά τους πλάνα, πόσα είπες εσύ για να πω κι εγώ τόσα... Δηλαδή η προβολή τους και όχι το δημιουργικό κομμάτι. Να ψάχνονται με την άνθιση του διαδικτύου. Περισσότερη ουσία και περισσότερη δουλειά. Δεν γίνεται να είσαι παρουσιαστής και να βάφεσαι, να ντύνεσαι και να διεκπεραιώνεις. Πρέπει να είσαι στην ομάδα και να δουλεύεις. Δεν είναι παρουσιαστής αυτός που του στέλνουν με email τη σκαλέτα της εκπομπής του».

Ο νέος παρουσιαστής που ξεχωρίζει: 

«Εμένα μου αρέσει πολύ, ένα παιδί που παρουσιάζει τον "Τροχό της Τύχης". Αυτός ο Πολυχρονίδης»


Η άποψή της για τους tv stars του σήμερα: 

«Εμένα μου αρέσει ο Καπουτζίδης που κάνει το Voice. Προτιμώ η Δέσποινα Βανδή να κάνει το X-Factor γιατί είναι μια γυναίκα με την πορεία και την αξια της. Μια χαρά τα λέει, μια χαρά το κάνει. Την προτιμώ από κάποιους άλλους που θέλουν να είναι στο γυαλί ενώ δεν πρέπει να είναι. Γιατί για μένα όταν κάποιος θέλει να είναι παρουσιαστής πρέπει να είναι και πρότυπο στον κόσμο. Η Καινούργιου θέλει πάρα πολλή δουλειά ακόμα. Θέλει να δουλέψει πολύ και να αφήσει λίγο τον εαυτό της να είναι η ηλικία της. Έχω έρθει σε αντιπαράθεση με την Καινούργιου όταν ήμουν υπεύθυνη στον Alpha. Αν τη δεις με λιγότερο μακιγιάζ, πιο απλη, είναι πιο ωραίο το κορίτσι. Και βέβαια θέλει πάρα πολλή δουλειά. Δεν κάνουμε όλοι για πρώτα ονόματα. Μπορεί να είναι στην τηλεόραση, κανένας δεν στερεί το δικαίωμα από κανένα να κάνει τηλεόραση αλλά χρειάζεται ένα μέτρο στο τι θα κάνεις. Η Φαίη Σκορδά κάνει μια χαρά το πρόγραμμά της στο Πρωινό. Για τον Μουτσινά έχω βάλει στοίχημα όταν ξεκίνησε στον Alpha. Βρήκε τα πατήματά του, το κοστούμι του. Εμείς ξεκινήσαμε στον Alpha να κάνουμε το "Δέστε τους" που ήταν με πολλούς μαζί αλλά το παιδί δεν μπορούσε. Μόνο του θέλει να λάμψει και να κάνει πράγματα που μπορεί να κάνει έτσι κι αλλιώς. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει βρει τους ρυθμούς του και τον χώρο του».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !