Ανατρεπτική η συνέχεια στο "Αν ήμουν πλούσιος"

Χρήστος Παναγούλης
0

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου
Επεισόδιο 66
Ο Αντρέι αποκαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα στον Νικόλα και τον πείθει να δώσει τον λαχνό στη Σμαράγδα, με σκοπό να πάει ο Μάνος να τον εισπράξει. Το σχέδιο του Αντρέι είναι να τον συλλάβει τη στιγμή που θα είναι στον Οργανισμό λαχνού! Ο Αλέξης, αφού καβγαδίζει άγρια με τον Στρατή, συνειδητοποιεί πως με τον κλεμμένο λαχνό της Δάφνης συνδέεται και ο Βρανάς. Αλέξης, Βρανάς και Στρατής σε ένα σκληρό bras de fer για το ποιος τελικά θα κυριαρχήσει και θα κρατήσει τα κέρδη από το λαχνό. Οι υποψίες της Δάφνης ότι ο Βρανάς έχει κάποιο κρυφό λόγο που την ευεργετεί κορυφώνονται και την οδηγούν στην εταιρία για να ζητήσει εξηγήσεις. Εκεί προς μεγάλη έκπληξή της, θα δει τον Στρατή και τον Αλέξη στη διαπραγμάτευσή τους με τον Βρανά. Η Ξένια επιστρέφει αποφασισμένη να αποκαλύψει τα πάντα στη Σμαράγδα και η Βενετία μαθαίνει τι συνέβη με τη Χριστίνα και καταστρώνει σχέδιο για να λυθεί το θέμα με τον Σωτήρη. Η Σμαράγδα, άθελά της, οδηγεί τον Μάνο στο στόμα του λύκου, στον Οργανισμό λαχνού, όπου τον περιμένει ο Αντρέι για να τον συλλάβει.

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου
Επεισόδιο 67
Ο κλοιός, γύρω από τον Βρανά, στενεύει. Η Δάφνη του ζητάει εξηγήσεις, ενώ ο Μάνος αποφασίζει να κάνει αυτό που τρέμει περισσότερο απ’ όλα ο Βρανάς και η Μόνικα: να πει τα πάντα στη Σμαράγδα. Στο μεταξύ, ο Αντρέι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Μάνος δεν εισέπραξε τον λαχνό, ενώ ο Σωτήρης με τον Λευτέρη προχωράνε το σχέδιό τους να τσακώσουν τον Βρανά, ως εμπλεκόμενο στα παράνομα στοιχήματα σχετικά με τον Σίφουνα. Η Βενετία πηγαίνει με όλη την οικογένεια να δουν το καινούριο σπίτι, ενώ ψάχνει τον τρόπο ώστε ο Βρανάς να ομολογήσει την αλήθεια και να βγάλει τις υποψίες, για τη Χριστίνα, από το κεφάλι του Σωτήρη. Την ίδια ώρα, η Κική δεν μπορεί να δεχτεί με τίποτα ότι ο Στρατής θα επιστρέψει τα λεφτά και προτείνει ένα καινούργιο deal στον Αλέξη. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Χριστίνα προσπαθεί να πείσει τον Σωτήρη ότι δεν συμβαίνει τίποτα με τον Βρανά, ο Σωτήρη, όμως, είναι ανένδοτος.

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου
Επεισόδιο 68
Η Σμαράγδα είναι σοκαρισμένη, έχοντας μάθει όλη την αλήθεια από τον Μάνο! Η Μόνικα υποκρίνεται ότι δεν είχε ιδέα για τις κομπίνες του Μανού και του πατέρα του. Καταλαβαίνει πως, πλέον, είναι μόνη της στην κούρσα του λαχνού και ζητά διαζύγιο από τον Βρανά, τον οποίο και καταγγέλλει δημόσια για ό,τι έκανε για την απόκτηση του λαχνού. Η Βενετία καταστρώνει ένα ευφάνταστο σχέδιο με τη Σαββούλα, ώστε ο Βρανάς να παραδεχτεί την αθωότητα της Χριστίνας σε όλη αυτή την κατάσταση, όμως τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένει. Ο Αντρέι βλέπειι πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να παγιδέψει τον Βρανά, προκειμένου να τον κλείσει στη φυλακή. Στο μεταξύ, η Δάφνη έρχεται πιο κοντά με τον Αλέξη, ο οποίος στέλνει τελεσίγραφο στον Στρατή και την Κική να μεταφέρουν όλα τα λεφτά του λαχνού στον λογαριασμό του. Ο Στρατής, προκειμένου να μην καταλήξει στη φυλακή, αναγκάζεται να το κάνει. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Χριστίνα ανακαλύπτει πως ο Βρανάς ήταν πίσω από την απαγωγή της!

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου
Επεισόδιο 69
Η Χριστίνα, μόλις συνειδητοποιεί ότι ο Ζαφείρης ήταν στην απαγωγή της, επιτίθεται στον Βρανά και αποφασίζει να τον καταγγείλει στην αστυνομία. Ταυτόχρονα, όμως, τον Βρανά καταγγέλλει και ο Σωτήρης για τα παράνομα στοιχήματα, σχετικά με τον Σίφουνα. Το φλερτ του Αντρέι προς την Κική γίνεται όλο και πιο έντονο, την ώρα που ο Στρατής δείχνει στην Πέγκυ το βίντεο που αποδεικνύει ότι ο Βρανάς ήταν πίσω απ’ την επίθεση σ’ εκείνη και τον πατέρα της. Ο κλοιός στενεύει ασφυκτικά γύρω απ’ τον Φίλιππο. Ο Σωτήρης ορμάει πάνω του, για να τον σκοτώσει μετά και από το συμβάν με την απαγωγή! Ο Αλέξης προσεγγίζει στενά τη Δάφνη, η οποία δείχνει να κάμπτεται, αλλά τα πράγματα γι’ αυτόν ζορίζουν απ’ τους ανοιχτούς λογαριασμούς του παρελθόντος του. Παράλληλα, ο Νικόλας παίρνει μια πολύ σημαντική απόφαση σχετικά με τον λαχνό: Να τον δώσει οριστικά στη Μόνικα. Η πολυπόθητη στιγμή για τη Μόνικα έφτασε!

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου
Επεισόδιο 70
Η Μόνικα εισπράττει τον λαχνό μετά βαΐων και κλάδων, αλλά δεν δείχνει ακόμα τις αληθινές της προθέσεις και συνεχίζει να κάνει την καλή στα παιδιά της, ενώ αλλάζει τη δημόσια εικόνα της, προβάλλοντας το προφίλ του φιλάνθρωπου. Την ίδια στιγμή, τα πράγματα για τον Βρανά πάνε απ’ το κακό στο χειρότερο, με αποκορύφωμα την εμφάνιση της αστυνομίας, προκειμένου να τον συλλάβει για τα παράνομα στοιχήματα του Σίφουνα. Ο Φίλιππος καταφέρνει να το σκάσει, αλλά ο Αντρέι έχει το δικό του σχέδιο, ώστε ο Βρανάς να μείνει για πάντα στη φυλακή. Παράλληλα, η Κική, με αφορμή την ήττα τους με τον λαχνό, τσακώνεται με τον Στρατή και φεύγει απ’ το σπίτι, ενώ δεν θα μείνει ασυγκίνητη απ’ το φλερτ του Αντρέι. Την ίδια ώρα, ο Αλέξης προσπαθεί να φτιάξει το κλίμα και να κάνει τη Δάφνη να τον ερωτευτεί ξανά. Οι δρόμοι της Δάφνης και του Στρατή είναι προδιαγεγραμμένο να συναντηθούν για ακόμα μια φορά. Ο Βρανάς βρίσκει ένα παράτολμο σχέδιο, για να κερδίσει ακόμα μια φορά την παρτίδα, ενώ ένα τροχαίο ατύχημα θα φέρει ξανά τα πάνω- κάτω...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !