Δε φαντάζεστε ποιος θα είναι ο νέος Δήμαρχος στο “Καφέ της Χαράς”


Η πολυσυζητημένη πρεμιέρα θα γίνει την Παραμονή Πρωτοχρονιάς και όλοι οι παλιοί φαν της σειράς περιμένουν με ανυπομονησία να δουν πως έχουν εξελιχθεί οι αγαπημένοι χαρακτήρες μετά από τόσα χρόνια και πόσο έχει αλλάξει η ζωή τους.

Ένας από τους αγαπημενούς ρόλους στο Καφέ της Χαράς είναι αυτός του Περίανδρου Πόπωτα, ο οποίος είναι ο Δήμαρχος του χωριού για αρκετά χρόνια. Όμως, κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει και ο Πόπωτας δεν είναι πια Δήμαρχος, αλλά το αξίωμα έχει μείνει την οικογένεια, αφού η αδερφή του Σταυρούλα έχει αναλάβει τα καθήκοντα της Δήμαρχου.

Η Φωτεινή Ντεμίρη, η Κανέλα του Καφέ της Χαράς, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και όταν ρωτήθηκε αν θα δούμε τη Σταυρούλα στο ρόλο της Δημάρχου απέφυγε την ερώτηση και το μόνο που αποκάλυψε είναι ότι όντως θα δούμε τη Σταυρούλα να “μπλέκεται” με την πολιτική!

Πηγή: fthis.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης κωστής είπε…
Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον το σενάριο... Για να δούμε.
ΥΓ. Θα ήταν ανοησία να έχουν περάσει 16 χρόνια απο το τελευταίο επεισόδιο και να έμενε δήμαρχος ακόμα ο Πώποτας. Καλά έκανε αν ισχύει , γιατί απο ότι φαίνεται θα είναι ένα πολύ διαφορετικό καφέ , κάτι που μπορεί να προσελκύσει ακόμα περισσότερο κόσμο.