Ξεσπά η Μαραγκουδάκη: «Είναι ντροπή»Εδώ και ένα 24ωρο γράφεται ότι η Άλκηστις Μαραγκουδάκη βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για να επιστρέψει στον ΣΚΑΙ, ενώ εκείνη, πλέον, μετρά 40 μέρες που έχει φύγει από τη ζωή ο πατέρας της. Έτσι, δεν δίστασε να «ξεσπάσει» για όσα γράφονται για τον τηλεοπτικό της μέλλον, την ώρα που ακόμα πενθεί.

Διαβάστε τι έγραψε:

«40 ημέρες σήμερα χωρίς τον πατέρα μου.
40 ημέρες μετά, μέσα στη σκοτεινιά της απώλειας ήταν όμορφο που όλες μαζί σήμερα οι αδελφές βρεθήκαμε και πάλι να τον τιμήσουμε.
Την ψυχή του σπιτιού μας που χάθηκε. Τον πιό άξιο πατέρα τον μοναδικό επιστήμονα που μόνο περήφανες μας έκανε. Αυτός ο άνθρωπος μας έμαθε να μην ασχολούμαστε με φτήνιες.
Δυστυχώς μια τέτοια έζησα σήμερα με ένα ακόμη σενάριο που με αφορά. Και αφορά στη δουλειά μου. Δυστυχώς κάποιοι δεν σεβάστηκαν ούτε εμένα ούτε την πορεία την ιστορία μου αλλά το χειρότερο! Τον θάνατο του πατέρα μου. Δεν κουραστήκατε να γράφετε ; Αν με γνωρίζατε λιγο θα ξέρατε πως δεν θα έβαζα ποτέ κάποιον να γραψει για μένα. Ποσό Μαλλον τωρα που το πενθος με εχει γονατίσει. Κρίμα. Σας λυπάμαι».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια