Αυτή τη μέρα θα προβάλλεται το «Καφέ της Χαράς»...


Τις Παρασκευές θα προβάλλεται το «Καφέ της Χαράς»!

Μπορεί η πρεμιέρα να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου, ωστόσο η κανονική προβολή επεισοδίων θα γίνεται κάθε Παρασκευή στις 21.45, δηλαδή μετά το «Άν ήμουν πλούσιος» και πριν τη νέα εκπομπή φαρσών με τον Σάββα Πούμπουρα.
 

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

Ο χρήστης κωστής είπε…
Οχι οχι οχι . Μην το κάνετε αυτό το λάθος, θα καταστρέψετε το καφέ απο το πρώτο επεισόδιο. 21.00 το καφέ και μετά βάλτε 22.00 τον Πούμπουρα και στις 23.00 το αν ήμουν πλούσιος(αφού δεν το κόβεται). Αν παίρνει πάσα το καφέ 8 -10% που κάνει το αν ημουν πλούσιος το 20 θα ειναι το ταβάνι του και θα είναι κρίμα , γιατί θα χασει ολη την δυναμική του.
Ο χρήστης Νίκος είπε…
Όχι όχι το καφέ πρέπει να παίζει 20:45.
Ας είναι παρασκευή και το αν ήμουν πλούσιος Δευτέρα με Πέμπτη
Ο χρήστης TV είπε…
2:03-2:30 και οι άγριες μέλισσες περνουν την ιδια πασα και το κάνουν 40αρι
Ο χρήστης Kostas supermall είπε…
2:03: Η εκπομπη με τον Πουμπουρα εχει ενδειξη καταλληλοτητας Κ16 που σημαινει πως καποιες φαρσες ισως ειναι πιο extreme απο αυτες που εχουμε δει στο παρελθον. Αρα δυσκολο να παιζει στις 10 που προτεινεις, ενω στις 11 (22:45 για την ακριβεια) θα ειναι καλυτερα.
Ο χρήστης κωστής είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο χρήστης κωστής είπε…
2.57. Δεν είναι όλα τα προγράμματα ίδια, οι μέλισσες όντως τα 4πλασιάζουν τα νούμερα που παίρνουν, αλλά αυτό μπορεί να μην συμβεί και στο Καφέ. Γιατί να το χαντακώσουν έτσι το σήριαλ και να μην παίζει στις 20.45 ή στις 21.00 και ας πάει 22.00 το αν ήμουν πλούσιος, που για μένα πάλι λάθος του αντ1 θα είναι, γιατί αυτό το σήριαλ είναι ο αδύναμος κρίκος αυτού του σταθμού τώρα , μαζί με το μη ψαρώνεις.
Ο χρήστης AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ είπε…
Νομίζω ότι το «Καφέ» θα έχει τη δυναμική που δεν θα χαντακωθεί από ένα κακό lead in. Οι καλές πάσες χρειάζονται για προγράμματα αναμφίβολης δυναμικής.