«Κόπηκε» η Δήμητρα Ματσούκα από το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»...

Πάντως, όπως λέγεται το “κόψιμο” ήταν…. οικειοθελές με την ίδια την τραγουδίστρια να ζητά να… αποσυρθεί το απόσπασμα από το πάλκο, έστω και καθυστερημένα.
Και να σας εξηγήσω τι εννοώ.

Το προηγούμενο Σάββατο ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην εκπομπή του “Στην υγειά μας ρε παιδιά” έκανε αφιέρωμα στον σπουδαίο Σταμάτη Φασουλή. Όλη την προηγούμενη βδομάδα μάλιστα ο ΣΚΑΪ πρόβαλε το τρέιλερ της εκπομπής όπου ανάμεσα σε άλλα τραγούδια εμφανιζόταν η Δήμητρα Ματσούκα να λέει το “Ένα Χειμωνιάτικο Πρωί” της Ελένης Βιτάλη. 

 Το τραγούδι όμως με τη Δήμητρα Ματσούκα να το εκτελεί δεν έπαιξε ποτέ στον αέρα. Όπως επίσης και ένα ακόμα στιγμιότυπο με την ηθοποιό να σηκώνεται να χορεύει ένα μουσικό θέμα που ακούγεται σε μία από τις ωραιότερες σκηνές της παράστασης “Ωνάσης-Τα θέλω όλα!”… κόπηκε πολύ άτσαλα στο μοντάζ και “ντύθηκε” με πλάνα από το θέατρο Παλλάς μέχρι η Ματσούκα να βρεθεί ξανά στο τραπέζι!

Αξιοσημείωτο λοιπόν είναι ότι το τρέιλερ με τη Δήμητρα Ματσούκα να εκτελεί το “Χειμωνιάτικο πρωί” έπαιζε συνέχεια από τον ΣΚΑΪ που σαφώς δεν ενημερώθηκε από την εταιρεία παραγωγής για το “κόψιμο”.

 Ανεπιβεβαίωτες πάντως πληροφορίες θέλουν την ίδια ηθοποιό να ζήτησε να “κοπεί” από την εκπομπή θεωρώντας μάλλον πως η εκτέλεση του τραγουδιού δεν ήταν τόσο καλή.

Βέβαια, οφείλω να αναφέρω ότι τέτοια “κοψίματα” έχουν πολλές φορές συμβεί σε μαγνητοσκοπημένες εκπομπές αλλά σίγουρα είναι από τις ελάχιστες που… διαφημίζονται αλλά τελικά βγαίνουν στον αέρα και… εξαφανίζονται!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια