Ο Γιώργος Λιάγκας αποκαλύπτει πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε τροχαίο στην εθνική οδό


Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής του πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε το βράδυ της Κυριακής τροχαίο στην εθνική οδό! Συγκεκριμένα, είπε τα εξής:

“Χθες το βράδυ γυρίσω στις 9 στον Κηφισό με το αυτοκίνητο, στην εθνική και βλέπω μπροστά μου ένα τρακάρισμα. Ανησυχώ κι επειδή δεν μπορούσα να σταματήσω εκεί, πάω στα 100 μέτρα δεξιά και βγάζω φλας για να δω αν είναι οι άνθρωποι καλά. Βλέπω απέναντί μου και βγαίνει από το αυτοκίνητο που τράκαρε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Τράκαρε χθες το βράδυ. Του στέλνω μήνυμα και του λέω “είσαι καλά”; Και μου λέει “τράκαρα πριν από ένα λεπτό, πού το ξέρεις”; Του λέω “είμαι απέναντί σου, είμαι ο φύλακας άγγελός σου”. Μου λέει “καλά είμαι, φύγε”. Παιδιά, έπαθε σοκ ο άνθρωπος. Δεν χτύπησε είναι καλά. Το αυτοκίνητο παλιοσίδερα, ελπίζω να έχει καλή ασφάλεια”.

 Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, νωρίτερα στο Πρωινό, δεν είπε τίποτα για το θέμα, είχε απλά μια διακριτική αναφορά λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής: “9 μέρες πριν τα Χριστούγεννα, να δούμε τι άλλο θα γίνει”.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια