Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Κόσμος παίρνει συνέχεια τηλέφωνο στον Alpha και διαμαρτύρονται»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη η Βίκυ Χατζηβασιλείου που μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη διακοπή της εκπομπής “Πάμε Πακέτο”, απάντησε για το αν της λείπει η τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε πως υπάρχει κόσμος που παίρνει τηλέφωνο στον Alpha και διαμαρτύρεται.

Είναι η πρώτη χρονιά, έπειτα από 14 χρόνια, που θα κάνεις Χριστούγεννα μακριά από την τηλεόραση.
 Και τι έγινε που δεν θα κάνω Χριστούγεννα με τηλεόραση; Θα κάνω Χριστούγεννα με Youtube.

Ποια είναι η αίσθηση, σου λείπει η τηλεόραση;
Τι να μου λείπει; Η τηλεόραση; Καθόλου δεν μου λείπει η τηλεόραση. Μου λείπει, ίσως, η επαφή με τον κόσμο, γι’ αυτό έκανα το κανάλι στο Youtube και ξαναβρήκα την επαφή αυτή. Οι άνθρωποι, μέσα από το Instagram και το Youtube, μου λένε ότι τους λείπω. Ξέρω ότι ο κόσμος παίρνει συνέχεια τηλέφωνο στο κανάλι και διαμαρτύρονται. Μπορεί να με βρουν κάπου αλλού αργότερα.

Θεωρείς ότι η μεγάλη επιτυχία θα έχει αποτέλεσμα στην πορεία;
Φυσικά και έχει, το θέμα είναι τι θα επιλέξω εγώ να κάνω.

Θέλεις να συνεχίσεις να κάνεις τηλεόραση ή θα μείνεις για κάποιο χρονικό διάστημα εκτός, θα απέχεις για να ξεκουραστείς;
Όχι, δεν θέλω να απέχω, αλλά θέλω αυτό που θα κάνω να μου αρέσει, να έχει νόημα για τον κόσμο. Δεν μπορώ να κάθομαι, να κανιβαλίζω τις πράξεις, τα λόγια και τις ζωές των άλλων, το σιχαίνομαι αυτό και είναι κάτι που μου κάνουν συνέχεια τον τελευταίο καιρό και μου το κάνουν άδικα.

Σε πρόταση ανάλογη με το ίδιο κόνσεπτ εκπομπής που έκανες θα ήσουν σύμφωνη, που είναι και δοκιμασμένη, ή θα προτιμούσες κάτι διαφορετικό;
Δεν ξέρω. Σαφέστατα θα προτιμούσα να κάνω κάτι άλλο, για να πω την αλήθεια. Το Πάμε Πακέτο έκανε έναν πολύ ωραίο κύκλο, με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία και τον έκλεισε με επιτυχία, πράγμα πολύ δύσκολο στην ελληνική τηλεόραση, να αρχίσεις και να κλείσεις με επιτυχία. Το Πάμε Πακέτο ήταν 14 χρόνια στην κορυφή κι ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο και τον Alpha, που μου έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσω μέσα από αυτή τη διαδικασία. Από εκεί και πέρα, θα ήθελα να κάνω κάτι άλλο, γιατί έχω εσωτερικές ανάγκες έκφρασης και ο κόσμος νομίζω ότι θέλει να δει κι άλλα πράγματα από μένα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !