Οι "Αλήθειες με την Ζήνα" διοργανώνουν τον 5ο τηλεμαραθώνιο για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Χρήστος Παναγούλης
0

Για 5 η χρονιά, η Ζήνα Κουτσελίνη και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στηρίζουν το σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και οργανώνουν έναν ακόμα τηλεμαραθώνιο, που θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου και θα κορυφωθεί την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου. Σκοπός τους, η οικονομική ενίσχυσή του Συλλόγου που προσφέρει τεράστιο κοινωνικό έργο εδώ και 24 χρόνια.

Το κεντρικό μήνυμα της δράσης είναι «Δώσε αγάπη, Πάρε φως» και αυτός ακριβώς είναι ο στόχος της εκπομπής. Με συμπαρουσιαστή τον μικρό σε ηλικία, αλλά μεγάλο μαχητή της ζωής, Παναγιωτάκη, θα γιορτάσουμε και θα προσφέρουμε απλόχερα χαμόγελα και αγκαλιές στα παιδιά, που έχουν ανάγκη. Να γίνουμε οι πιο  αληθινοί, οι πιο «μεγάλοι» υπερήρωες, να κάνουμε μαζί και φέτος τη διαφορά!

Ο μικρός Παναγιωτάκης θα παρουσιάσει στο τηλεοπτικό κοινό τις πολυδιάστατες δράσεις του συλλόγου, συνοδευόμενος από τη δημοσιογράφο της εκπομπής, Ρούλα Κουσκουρή.

Ο Παναγιωτάκης θα επισκεφθεί το σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στα Μελίσσια, ένα από τα συνολικά 14 σπίτια του «Χαμόγελου» πανελλαδικά. Σήμερα μεγαλώνουν στο σπίτι αυτό 22 παιδιά, από 1,5 έτους έως 17 ετών. Ο Παναγιωτάκης μαζί με τα παιδιά, υποδέχονται στο σπίτι τον τραγουδιστή Stan και όλοι μαζί στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ο Παναγιωτάκης μιλάει με τα παιδιά και τη συντονίστρια του σπιτιού Λίτσα Τσίλη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !