1999 - 2019 : Η ανακοίνωση για τα 20 χρόνια NOVA

0

20 Δεκεμβρίου 1999 – 20 Δεκεμβρίου 2019.  
20 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ξεκίνησε επίσημα η εκπομπή του δορυφορικού μπουκέτου της Nova, με το σλόγκαν «Δείτε τηλεόραση με Nova μάτι!».  

Από εκείνη την ημέρα άλλαξε ριζικά και ο τρόπος που βλέπουμε τηλεόραση. Σε αυτή τη διαδρομή των 20 χρόνων από το «Δες ό,τι θέλεις, τη στιγμή που το θέλεις. Μόνο στην Νova!», και από το «Προσπεράστε την τηλεόραση, ανεβείτε στη Nova», μέχρι το «Nova, Ζεις Καλύτερα!», που είναι το σλόγκαν με το οποίο υπογράφει σήμερα, η Nova έχει βάλει την… υπογραφή της σε ένα διαφορετικό τηλεοπτικό σκηνικό. 

Η καινοτομία από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της πλατφόρμας ενσωματώθηκε στο DNA της με αποτέλεσμα να αποτελεί οδηγό για τη συνέχεια της επιτυχημένης της πορείας. Άλλωστε, εδώ και 20 χρόνια, η Nova είναι αυτή που πάντα πρώτη λανσάρει μια σειρά από πρωτοποριακές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, που προσφέρουν μοναδική εμπειρία θέασης. 

 Η Nova είναι που καθιέρωσε τις πολυκάμερες αθλητικές μεταδόσεις και εισήγαγε προηγμένους τρόπους κάλυψης (π.χ. sky cam, superslow motion, κ.α) και τρισδιάστατα γραφικά για την ανάλυση των αθλητικών μεταδόσεων. 

 Η Nova είναι που έφερε πρώτη την υψηλή ευκρίνεια (High Definition) στην ελληνική τηλεόραση.

 Η Nova είναι που έκανε την πρώτη παραγωγή και μετάδοση 3D περιεχομένου στη χώρα. 

 Η Nova είναι που λάνσαρε πρώτη την υπηρεσία πολλαπλής θέασης Nova Multiview. 

 Η Nova είναι που εισήγαγε πρώτη τις συνδυαστικές υπηρεσίες, αρχικά 2play και στη συνέχεια 3play προσφέροντας σταθερή τηλεφωνία, internet και συνδρομητική τηλεόραση σε έναν λογαριασμό, διευρύνοντας έτσι την αγορά συνδρομητικής τηλεόρασης. 

 Η Nova είναι που λάνσαρε πρώτη το Nova GO και έδωσε τη δυνατότητα στους συνδρομητές να απολαμβάνουν μέσω internet το αγαπημένο τους πρόγραμμα ,όπου και αν βρίσκονται, μέσω laptop, smartphone ή tablet. 

 H Nova είναι που καθιέρωσε το Nova On Demand με το οποίο μπορούν οι συνδρομητές να παρακολουθήσουν στην τηλεόραση τους ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και παιδικά προγράμματα όποτε εκείνοι θέλουν. 

 Η Nova είναι που έφερε το Novaflix την πρώτη Ελληνική OTT (Over The Top) συνδρομητική υπηρεσία που και δίνει την δυνατότητα σε όποιον θέλει, ανεξαρτήτως παρόχου internet, να απολαμβάνει θέαση On Demand, Live TV, αλλά ακόμα και offline με δυνατότητα download το πλούσιο κινηματογραφικό θέαμα της Nova. 

Η Nova σήμερα κατέχει τα αποκλειστικά τηλεοπτικά δικαιώματα των δημοφιλέστερων αθλητικών διοργανώσεων αλλά και του ποιοτικότερου βραβευμένου κινηματογραφικού περιεχομένου, καθώς διαθέτει στη φαρέτρα της ένα πρόγραμμα που κάνει τη διαφορά και είναι αυτό που ενδιαφέρει τον Έλληνα τηλεθεατή. 

Στο αθλητικό περιεχόμενο η Nova έχει επιβεβαιώσει τη στρατηγική της τοποθέτηση, καθώς έχει εξασφαλίσει και προβάλει μέσω των καναλιών Novasports, αποκλειστικά μέχρι το 2023 την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ, την EuroLeague, μεταδίδει αγώνες με κορυφαίες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, αλλά και σπουδαία ξένα πρωταθλήματα (Serie A, Ligue 1, Eredivisie), καθώς επίσης και του δημοφιλέστερου τουρνουά τένις, του Wimbledon. Παράλληλα, υπάρχει ο απόλυτος κινηματογραφικός προορισμός, τα κανάλια Novacinema. Με τα μεγάλα blockbuster και τις ταινίες α’ προβολής που σαρώνουν τα βραβεία, αλλά και τις σειρές που αποτελούν σημείο αναφοράς μέσα από τις συνεργασίες με τα κορυφαία studio του Hollywood. 

O Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Πάνος Παπαδόπουλος, με αφορμή την επέτειο των 20 χρόνων δήλωσε: «Η Nova είναι η πρώτη ψηφιακή συνδρομητική πλατφόρμα που άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τηλεόραση. Σε όλη αυτή τη διαδρομή είχαμε ως πυξίδα τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των συνδρομητών μας. Έχοντας στο…DNA μας την καινοτομία και με τη μοναδική τεχνογνωσία και εμπειρία που διαθέτουν τα έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη μας, συνεχώς λανσάραμε τις πιο πρωτοποριακές και σύγχρονες προτάσεις που προσέφεραν και εξακολουθούν να χαρίζουν μοναδική εμπειρία θέασης».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !