Τα νούμερα τηλεθέασης(18/54) στη μεσημεριανή και απογευματινή ζώνη!

Τι επιλέγει να δει το  κοινό, στην μεσημεριανή αλλά και την απογευματινή ζώνη; Πάμε να δούμε τα καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.
Αναλυτικά:
Πρόγραμμα- 18/54

DOT.  10,3
ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΣΚΑΙ 6,8
HAPPY TRAVELLER 11.9Ο ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ 11,8
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ (Ε) 22,4
ΕΚΕΙΝΕΣ ΚΙ ΕΓΩ (Ε) 15,0
DINA S BAKERY 10,0
ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ (Ε) 10,5
ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΙΤΑ 6,4
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ 14,7
KITCHEN LAB 13,0
STARS SYSTEM  6,0

*ΜΗ Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Σακης είπε…
Κανείς δε τα βαζει με Κωνσταντίνου κι Ελένης
Ο χρήστης κωστής είπε…
Πάτος η Τατιάννα. Πέρυσι που η Σάσα έκανε τέτοια νούμερα την κόψανε στο λεπτό. Τώρα όμως δεν τολμάνε να το κάνουν.... Αυτό λέει πολλά.
Όσο για την Ναταλία δεν κάνει και τρομερά νούμερα, μέτρια θα έλεγα κυρίως γιατί δεν έχει αντίπαλο. Το κωνσταντίνου και Ελένης είναι άλλη ιστορία, μην τα συνδέουμε. Θεωρώ ότι υπάρχει χώρος και για ένα άλλο μεσημεριανό σε αυτή την ζώνη, υπάρχει κοινό που ''κάθεται''. Δεν περίμενα να το πω αυτό ποτέ, αλλά θα το πω. Αν το open εβαζε ξανά τα Αποκαλυπτικά, τότε πιστεύω θα έχανε η Ναταλία ή τουλάχιστον θα ηταν σίγουρα ένα ντέρμπι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Τατιάνα μια χαρά τα πήγαινε πέρυσι απέναντι απο την Κουτσελίνη. Ηταν βλακώδης η κίνηση του καναλιού να την πάει ΣΚ και βλακωδέστερη η δική της να το αποδεχτεί μόνο και μόνο για να υπάρχει ακόμα μια χρονιά στην tv.

Τώρα πάει άπατη κι αυτή και ο Λιάγκας που την αντικατέστησε στο καθημερινό.
Ο χρήστης maria13 είπε…
Τα νούμερα αυτά δεν είναι καλά για την Ναταλία. Ξέρω ότι δεν πρέπει να συγκρίνουμε εκπομπές με σειρές, όμως δεν είναι δυνατόν να έχει τόσο μεγάλη διαφορά από χιλιοπαιγμένες σειρές. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι στον φετινό Άλφα είναι από τους κερδισμένους. Συμφωνώ επίσης με τον Κωστή. Μια εκπομπή τύπου Αποκαλυπτικά θα μπορούσε να υπάρχει, με έναν άλλο παρουσιαστή όμως.