Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Μια καλή πάσα μπορεί να γίνει 0%»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Στην κάμερα του “Ευτυχείτε¨μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αφορμή την πρώτη προσωπική έκθεση φωτογραφίας που παρουσιάζει με τίτλο “12.000 km”. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 σχολίασε, μέσα σε όλα, την πορεία της βραδινής του εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης και εξήγησε κατά πόσο βοηθούν οι “Άγριες Μέλισσες”.

“Φέτος είναι μια πολύ καλή σεζόν τηλεοπτικά” παραδέχθηκε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. “Όταν παίρνεις μια πάσα είναι πολύ σημαντική… Τα δύο τελευταία χρόνια στο The 2night Show παίρναμε πάσα 3%, 4% και 5% από τα Τούρκικα σίριαλ του ΑΝΤ1. Πραγματικά κάναμε μια υπερπροσπάθεια και φτάναμε τα νούμερα στο 15% και 17&. Δηλαδή περίπου 12 μονάδες πιο πάνω. Το να παίρνουμε, τώρα, αυτά τα νούμερα από τις Μέλισσες είναι συγκλονιστικά πολύ δυνατό αλλά μία πάσα δεν μπορείς να την κρατήσεις πάνω από 15 λεπτά ή μισή ώρα”.

“Μπορεί να πάρεις μια πάσα 50%, σε 20 λεπτά αν δεν μπορείς να κρατήσεις τους τηλεθεατές, αυτό μπορεί να γίνει 0%” σημείωσε, επίσης, ο παρουσιαστής του The 2night Show.

“Ακριβώς όπως το λέω είναι” συμπλήρωσε. “Αυτό που δείχνει η εκπομπή είναι πως τα ποσοστά από τις Άγριες Μέλισσες τα κρατάμε, ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που πολλές φορές τα πλησιάζουμε, αλλά ουσιαστικά είμαστε σε ένα 28% και 30% που μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ μπορώ να πω για την αγάπη που μας δείχνουν”.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !