Γιάννης Μπέζος: «To κοινό της Φριτέζας είναι περισσότερο αντρικό»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο περιοδικό «Τηλέραμα» ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος χωρίς να διστάζει μίλησε για όλους και για όλα!
 
Τι βλέπετε και τι δεν αντέχετε στην τηλεόραση φέτος; 
Βλέπω «Άγριες μέλισσες» όταν επιστρέφω αργά το βράδυ, γιατί έχουν πολύ ενδιαφέρον. Όσο για το τι δεν βλέπω; Πολλά πράγματα δεν μου αρέσουν: κάτι διαγωνιστικά, κάτι ανόητες συνεντεύξεις. Σαν να γίνεται συναγωνισμός χαμηλού γούστου. Αλλά δεν θέλω να ονομάσω συγκεκριμένα, γιατί θα μπω στο επίπεδο του κουτσομπολιού. Ας πούμε πως υπάρχει μία τάση προς την ανοησία, κάτι που προκαλεί εθισμό. Η ανοησία, επειδή είναι εύκολη και καταναλώσιμη, είναι πολύ εθιστική, δυσκολεύεσαι να της ξεφύγεις. Γίνεται και μόδα. Αλλά υπάρχουν κι αυτά, δεν γίνεται να μην υπάρχουν. Είναι τόσο μεγάλο το πρόγραμμα, που δεν μπορείς να τα αποφύγεις. Μπορείς όμως να τα εντοπίζεις και να μην τα αφήνεις να περνούν έτσι.
 
Ήταν περίπου αναμενόμενο για σας πως η «Φριτέζα» θα ανανεωνόταν για μία ακόμα σεζόν; 
Οι προτάσεις ανανέωσης γίνονται πάντα σύμφωνα με την τηλεθέαση. Εάν μία σειρά «ριζώνει», αυτό σημαίνει πως το κοινό ενδιαφέρεται να ξαναεπικοινωνήσει μαζί της. Βέβαια το θέμα δεν είναι μόνο το τι θέλει το κοινό, αλλά και το αν υπάρχει υλικό για δεύτερη χρονιά. Πολλές φορές γίνονται επιτυχίες μεγάλες, αλλά δεν υπάρχουν ούτε διάθεση ούτε υλικό για συνέχεια. Στη συγκεκριμένη σειρά υπήρχαν όλα αυτά, άρα συνεχίζουμε και διαπιστώνουμε πως υπάρχουν ανταπόκριση και πιστό κοινό, το οποίο μάλιστα είναι περισσότερο αντρικό.
 
Δηλαδή οι γυναίκες δεν σας βλέπουν;
Οι γυναίκες συνήθως παρακολουθούν αυτές τις αρλούμπες με τα μοντέλα. Πολλά παράξενα και περίεργα πράγματα σε αυτή τη χώρα θεωρούνται νορμάλ, αλλά δεν ανήκουν στη σφαίρα της κανονικότητας. Συνηθίσαμε, βλέπετε, στον χαβαλέ και στη σαχλαμάρα. Αποστολή λοιπόν δική μας, έτσι όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ τουλάχιστον ύστερα από τόσα χρόνια, είναι η αντίσταση στη σαχλαμάρα, κάνοντας τη δουλειά μας όσο το δυνατόν καλύτερα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !