The Voice: Η Αιμιλία συγκίνησε με την ιστορία της και την «κέρδισε» η Έλενα Παπαρίζου

Νίκος Τσαγρής
0

"Ξεκίνησε να είναι μορφή θεραπείας αλλά κατέληξε το πάθος μου"

Στη σκηνή του The Voice επέλεξε να βρεθεί η Αιμιλία Καναρέλη. Η νεαρή τραγουδίστρια, ωστόσο, έφερνε μαζί μια ιστορία ζωής που συγκινεί το τηλεοπτικό κοινό.
Πιο συγκεκριμένα, στο απόσπασμα που προηγήθηκε της εμφάνισης της, η 19χρονη τραγουδίστρια μίλησε για μια σπάνια ασθένεια με την οποία και γεννήθηκε.
«Γεννήθηκα το 2000 με διπλή σχιστία, η οποία είναι μια μορφή δισπλασίας στο πρόσωπο. Οι γιατροί συμβούλεψαν τους γονείς μου να ξεκινήσω λογοθεραπεία αλλά και μουσική, τραγούδι για να με βοηθούσε στην ομιλία μου. Κάπως έτσι ξεκίνησε να είναι μια μορφή θεραπείας αλλά κατέληξε να είναι το πάθος μου» εξομολογήθηκε με χαμόγελο η 19χρονη Αιμιλία. «Θέλω να αποδείξω σε όλους πως όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίσει κανείς στη ζωή του, αυτό δεν θα πρέπει να τον σταματήσει στο να κυνηγάει το όνειρο του».
Η Αιμιλία Καναρέλη κατόρθωσε με ευκολία να κάνει την Έλενα Παπαρίζου να γυρίσει την καρέκλα της και, ως μόνη που την «θέλησε» στην ομάδα της να την αποκτήσει.
«Έλενα τι καλά που γύρισες! Την Αιμιλία, κάποια στιγμή στη ζωή μου, είχα τη χαρά να την γνωρίσω σε σεμινάρια που είχα κάνει σε ωδείο. Αγάπησε το τραγούδι και το θέατρο, μου στέλνει μηνύματα από το Λονδίνο. Είναι σε μια πολύ καλή σχολή όπου κάνει θέατρο, χορό, μουσική» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Ζουγανέλη περιγράφοντας την γνωριμία της με την νεαρή διαγωνιζόμενη.
«Έχω ταραχθεί και στεναχωρηθεί που δεν πάτησα το κουμπί και την είδα μπροστά μου» πρόσθεσε η ερμηνεύτρια και coach του The Voice.
zappit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !