The Voice: Η καλλονή περιβαλλοντολόγος που «μάγεψε» τους coaches

Νίκος Τσαγρής
0

Στη σκηνή του The Voice βρέθηκε η Ειρήνη Αδαμοπούλου με στόχο να καταφέρει να κερδίσει τους coaches και να περάσει στην επόμενη φάση.
Η 22χρονη απόφοιτη του τμήματος περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου, όπως πρόδωσε στο εισαγωγικό της απόσπασμα, από μικρή πήγαινε στον καθρέφτη και έκανε πως είναι μεγάλη τραγουδίστρια. «Γενικά φοβάμαι την σκηνή, ντρέπομαι, ντρέπομαι πολύ τον κόσμο που με κοιτάει, φοβάμαι μην κάνω κάποιο λάθος και αγχώνομαι» σημείωσε.
Επίσης, η Ειρήνη Αδαμοπούλου ανέφερε πως αγαπάει ιδιαίτερα την σάλσα ενώ αποκάλυψε πως η μητέρα της προέτρεψε την προσπάθεια της στο The Voice.
Με την ερμηνεία της, η Ειρήνη Αδαμοπούλου έκανε τις τρεις από τις τέσσερις καρέκλες να γυρίσουν και να την διεκδικήσουν. Αυτές ήταν της Έλενας Παπαρίζου, του Σάκη Ρουβά και της Ελεονώρας Ζουγανέλη.
«Θέλω να σου κάνω την ζωή εύκολη. Έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο γυναίκες και έναν άντρα. Αν διαλέξεις μια από τις δυο κυρίες θα λένε, γιατί την μία και όχι την άλλη. Αν έρθεις μαζί μου δεν θα έχει κανείς παράπονο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς προς την όμορφη 22χρονη.
Ο Πάνος Μουζουράκης, όμως, που δεν γύρισε δεν δίστασε να εκφράσει με το μοναδικό του στυλ τις περιβαλλοντικές του ανησυχίες!
Νικήτρια της διεκδίκησης της νεαρής διαγωνιζόμενης αναδείχθηκε η Έλενα Παπαρίζου!
zappit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !