“Αδύναμος κρίκος” ΣΚΑΙ και OPEN

Προβληματισμός επικρατεί στο σύνολο των τηλεοπτικών σταθμών για την είσοδο στον ανταγωνισμό του νέου καναλιού ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη το επόμενο διάστημα. Η μεγαλύτερη όμως ανησυχία διαπιστώνεται στο OPEN που εχει χαμηλά ποσοστά και αναζητά τον τρόπο για να αυξήσει το μερίδιο του, τόσο σε επίπεδο τηλεθέασης όσο και σε επίπεδο διαφήμισης… Αλλα και στον ΣΚΑΙ, δεδομένου ότι το νέο κανάλι θα διεκδικήσει κομμάτι της ενημέρωσης που τώρα μονοπωλεί το Φάληρο!
Επιπλέον η διάθεση της Συγγρού (έδρα του νέου καναλιού της Alter Ego) να μη “χαϊδέψει” την κυβέρνηση Μητσοτάκη και αντίθετα όπου κρίνουν να ασκούν αντιπολίτευση, εντείνει τις ανησυχίες του Φαλήρου που από το πρωί εως το βράδυ “λιβανίζει” την κυβέρνηση!
Με άλλα λόγια ο ΣΚΑΙ φαίνεται ότι θα εξελιχθεί σε “αδύναμο κρίκο” στο νέο τηλεοπτικό τοπίο που θα διαμορφωθεί τους επόμενους μήνες με την είσοδο του έκτου παίκτη, αφου εκτος της πίεσης που θα δεχθεί στον ενημερωτικό τομέα, θα απειληθεί και το σαθρό ψυχαγωγικό του προφίλ! Εκτος κι αν το Big Brother αποδειχθεί λίρα εκατό, όπως το πρωτο survivor που σάρωσε τις τηλεθεάσεις!
enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επιπλέον στο Σκάι οι περισσότεροι δημοσιογράφοι και ρεπόρτερ είναι απόφοιτοι της σχολής Μαλέλη και όλοι γνωρίζουμε τι θα πει αυτό. Κάνουν απίστευτα λάθη προσπαθώντας να μιλήσουν την ελλ.γλώσσα και πολλά γραμματικά και συντακτικά λάθη σε δελτία τύπου και γενικά σε ό,τι αφορά γραπτό λόγο. Ένα από τα πολλά που είναι ενδεικτικό της ποιότητας του σταθμού είναι ότι κατά την επίσκεψη Μακρόν στην Ελλάδα η δημοσιογράφος που είχαν στείλει να καλύψει το γεγονός είχε εκμυστηρευτεί στον αέρα της εκπομπής ότι δεν γνώριζε γαλλικά, δεν μπορούσε να καταλάβει τι έλεγε η Μπριζίτ Μακρόν και ότι δεχόταν βοήθεια από ρεπόρτερ άλλου ιδ.σταθμού που της μετέφραζε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ενδιαφέρον έχει τι θα κάνει και η πλευρά Βαρδινογιάννη. Alpha και Star. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη είχε το Mega για δεκαετίες και τους "κορόιδεψαν". Το πως θα αντιδράσουν στο χαμό της από άλλο επιχειρηματία που φαίνεται μετά το που βρήκε η νέα κυβέρνηση να μετατρέπεται σε νέο Berlusconi, έχει πάρει τα πάντα μέχρι και τη Nova. Δεν τα πιστεύω τα περί πλειστηριασμού με 2 υποψήφιους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
"η διάθεση της Συγγρού (έδρα του νέου καναλιού της Alter Ego) να μη “χαϊδέψει” την κυβέρνηση Μητσοτάκη και αντίθετα όπου κρίνουν να ασκούν αντιπολίτευση"...ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ με τον πρετεντερη και ΣΙΑ....ακουστε και το αλλο με τον τοτο...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ήδη το ΕΘΝΟΣ του Σαββιδη εβγαλε άρθρο με τα πέριεργα, όπως λέει, οικονομικά αποτελέσματα Γ΄τριμήνου της ναυτιλιακής του Μαρινάκη!
βέβαια λίγο να γνωρίζεις απο ναυτιλιακά,ότι η απλοϊκή ερμηνεία του ΕΘΝΟΥΣ είναι τελείως αυθαίρετη!