Αγωγή κάνει το OPEN στον Νίκο Μουτσινά...


H ώρα της διεκδίκησης για την «αρπαγή» του Νίκου Μουτσινά έφτασε για το Open. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Real Life» και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, το κανάλι καταθέτει αγωγή κατά του παρουσιαστή για το «σπάσιμο» του συμβολαίου του και διεκδικεί ρήτρα ύψους 200.000 ευρώ, αλλά διαφυγόντα κέρδη.

Το επιχείρημα του σταθμού είναι ότι η απόφαση του παρουσιαστή να αποχωρήσει για τον ΣΚΑΙ μέσα στο καλοκαίρι δεν άφησε χρόνο στο Open να καλύψει το κενό με άλλο πρόγραμμα υψηλών αξιώσεων, ενώ προκάλεσε ζημιά σε οικονομικό επίπδο καθώς χάθηκαν διαφημιστικά έσοδοα, που, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, μπορεί να τάνουν έως και τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ σε επίπεδο σεζόν.

Η συνέχεια αναμένεται να δοθεί στα δικαστήρια.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας πρόσεχαν!!!!
Είδαν που πάει πολύ καλύτερα στον Σκαί και τον στέλνουν στα δικαστήρια....
Ο χρήστης Πέτρος είπε…
Ας πλήρωνε τους εργαζόμενους και τους τεχνικούς το OPEN. Δεν είναι τυχαίο ότι τον ακολούθησαν σχεδόν όλοι στο ΣΚΑΙ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δηλαδή έσπασε το συμβόλαιο του και έφυγε χωρίς να αφήσει περιθώρια στο κανάλι για διαπραγμάτευση;; Δεν είχε λήξει το συμβόλαιο;; Αν είναι έτσι όπως τα λέει το Open έχει μια λογική η αγωγή που του κάνει. Κανείς δε θέλει να χάνει λεφτά και μάλιστα σίγουρα λεφτά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είχε συμβόλαιο και το έσπασε. Αυτό γράφονταν όλο το καλοκαίρι. Σιγά μη του χαρίσουν τη ρήτρα. Λογικά οι δικηγόροι τους είπαν να περιμένουν κάποιους μήνες για να έχουν πιο δυνατή την υπόθεση, για να μπουν στην αγωγή και τα διαφυγόντα κέρδη; Αν έσπασε συμβόλαιο καλά του κάνουν και αντίστοιχα αν ένα κανάλι σπάσει συμβόλαιο ας πληρώσει για το σπάσιμο. Δηλαδή ο Ant1 ήταν χαζός που πλήρωνε τον Λιάγκα για 2 χρόνια να κάθεται και δεν έσπασε το συμβόλαιο του; Τις υπογραφές μας και κάτι άλλο... προσέχουμε που τα βάζουμε.