Το Mega επιστρέφει την Πρωτοχρονιά


Νέα αναβολή παίρνει η πρεμιέρα για το νεοσύστατο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος απέκτησε το λογότυπο και την ταινιοθήκη του Mega στον πρόσφατο πλειστηριασμό της Τηλέτυπος. Έτσι, σύμφωνα με το site των Παραπολιτικών, ενώ ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε το κανάλι να βγει στον αέρα στις 17 Νοεμβρίου με το όνομα One, τελικά η πρεμιέρα θα γίνει την 1η Ιανουαρίου του 2020, με το όνομα του νέου σταθμού να είναι Mega.
Οι πληροφορίες, μάλιστα, λένε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αναλάβει προσωπικά το εγχείρημα του επαναλανσαρίσματος του Mega και από την Παρασκευή βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με τους συνεργάτες του για να ρυθμίσει όλες τις λεπτομέρειες. Στόχος είναι το νέο κανάλι να είναι καθ’ όλα έτοιμο στα μέσα Δεκεμβρίου, έτσι ώστε να μπορεί να εκπέμψει την Πρωτοχρονιά χωρίς προβλήματα.
Υπενθυμίζουμε πως στην Αlter Ego, εκτός από το σήμα του Mega και τον ιστότοπο megatv.com, πέρασαν τα: α) γενικό αρχείο, β) ενημερωτικό αρχείο (εκπομπές ενημερωτικού – ψυχαγωγικού περιεχομένου), γ) τηλεπαιχνίδια, δ) μονόλεπτα γενικού περιεχομένου, ε) μυθοπλασία με σενάριο (ελληνικές σειρές), και στ) αθλητικές εκπομπές και επιλεγμένες αθλητικές διοργανώσεις (αγώνες). Επιπρόσθετα όλο το ειδησεογραφικό και αθλητικό αρχείο (δελτία, ρεπορτάζ, στιγμιότυπα αγώνων και διοργανώσεων).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια