Ονόματα έκπληξη στο Just the two of us


Στα μέσα Γενάρη αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες μας το Just the two of us, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του Open. Παρουσιαστής θα είναι ο Νίκος Κοκλώνης και στα backstage θα βρίσκεται η Βίκυ Κάβουρα.

Αυτήν την περίοδο βρίσκονται σε εξέλιξη οι συζητήσεις για τους τραγουδιστές που θα λάβουν μέρος στο show. Πέρα από την Ελένη Χατζίδου, που έχει ήδη συμφωνήσει να συμμετάσχει ως ζευγάρι με τον αγαπημένο της Ετεοκλή Παύλου, συζητήσεις έχουν κάνει ο Ηλίας Βρεττός, ο Θοδωρής Φέρρης αλλά και ο Άγγελος Διονυσίου. Ακόμα, σύμφωνα με το newspistol, Δημήτρης Κόκκοτας, Στέλιος Ρόκκος, STAN, Πέτρος Ιακωβίδης, SNIK, SIN BOY είναι ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ωστόσο θεωρείται λιγότερο πιθανό να τα δούμε στο show .

Ταυτόχρονα, αναζητούνται τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν ως παίκτες στο διαγωνιστικό κομμάτ του show. Εκτός από τον Τρύφωνα Σαμαρά και τη Χριστίνα Παππά, οι οποίοι έχουν επιβεβαιώσει ότι δέχτηκαν σχετική πρόταση, πολλά ονόματα φαίνεται να έχουν περάσει από δοκιμαστικό. Βίκυ Κουλιανού, Έρρικα Πρεζεράκου, Μέγκι Ντρίο, Τζούλια Νόβα, Άννα Μαρία Βέλλη και Μάνος Πίντζης είναι μερικά από αυτά. Μάλιστα, η νικήτρια του πρώτου κύκλου του «Dancing with the Stars» Έρρικα Πρεζεράκου, ακούγεται ότι εντυπωσίασε τους ανθρώπους της παραγωγής με τις φωνητικές της ικανότητες.

Όσον αφορά την κριτική επιτροπή, η μόνη σίγουρη μέχρι στιγμής είναι η Άντζελα Δημητρίου. Τα ονόματα του Φοίβου, της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου αλλά και του Νίνο έχουν ακουστεί, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια οριστική συμφωνία. Μάλιστα, φαίνεται ότι στο Open έχουν «φάει» αρκετά άκυρα, καθώς οι οικονομικές απαιτήσεις από τα πρόσωπα που προσεγγίζουν για την κριτική επιτροπή είναι υπερβολικές για το κανάλι.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης natasa είπε…
xaliaaaa