Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του GNTM


Στο  18ο επεισόδιο (Τρίτη 5.11.19), η Σουζάνα Κουόλ δεν ικανοποίησε τους κριτές με την απόδοση της στη δοκιμασία και αποχώρησε για δεύτερη φορά. Την καλύτερη φωτογραφία, σύμφωνα με τους κριτές, είχε η  Ίλντα Κρόνι.

Οι ανακατατάξεις στις ff και η νέα στάση της Κωνσταντίνας, αποτελούν τα βασικά σημεία συζήτησης, όταν η Ζενεβιέβ Μαζαρί κάνει την εμφάνισή της στο σπίτι του GNTM.
Μαζί με την ενδυματολόγο Jenny Sireac, η art director του διαγωνισμού έχει οργανώσει μια δοκιμασία styling, προκειμένου να δώσει στα κορίτσια ένα μάθημα πάνω στις τρέχουσες τάσεις της μόδας.
Τα δίδυμα, που σχηματίζονται, καλούνται να ανταλλάξουν ντουλάπες και να συνεργαστούν, αφήνοντας πίσω διαπροσωπικές διαφορές. Άλλωστε η εμπειρία αυτή τις προετοιμάζει για τη δοκιμασία αποχώρησης, που ακολουθεί, κατά την οποία πρέπει να συνδυάσουν modelling και φαντασία.
Το ‘Style on a Rush’ επιστρέφει στο φετινό GNTM, μόνο που αυτή τη φορά τα κορίτσια θα πρέπει μέσα σε 15’ να μας μεταφέρουν με τις επιλογές τους σε 5 διεθνείς προορισμούς ως fashion jetsetters.

Το διπλό αβαντάζ της Ίλντας και η πίεση της δοκιμασίας οδηγεί σε αποτελέσματα αμφίβολης αισθητικής, με τις υποψήφιες να χάνονται στη μετάφραση.
Οι κριτές στο πλατό περιμένουν να δουν influencers και να «ταξιδέψουν» με τις τελικές εικόνες, που φωτογράφησε η Αθηνά Λιάσκου. Κατάφεραν όλες να εμπνεύσουν με τα looks τους; Ποια θα χάσει το εισιτήριο για τη συνέχεια στο ταξίδι του GNTM;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια