Τι γίνεται με την ΕΡΤ και τη Eurovision;


Είναι το πιο... κερδοφόρο πρόγραμμα της ΕΡΤ καταφέρνοντας να σημειώνει τα υψηλότερα κέρδη στο ταμείο της τηλεθέασης. Χαρακτηριστικό είναι ότι την προηγούμενη σεζόν ο τελικός της Eurovision βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης καθώς η μετάδοση του διαγωνισμού μέσα από την ΕΡΤ2 και την ΕΡΤ SPORTS έφερε στην ΕΡΤ 50,9% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 53,5% στο δυναμικό κοινό! Βέβαια αυτό ίσως δεν… αρέσει σε κάποιους στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής αφού με όσα γίνονται… ή μάλλον με όσα ΔΕΝ γίνονται και αφήνονται την τελευταία στιγμή αποδεικνύεται ότι απαξιώνουν το διαγωνισμό τραγουδιού.
Πάντως, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έχει ήδη ξεκινήσει έντονη… σεναριολογία αναφέροντας και ονόματα καλλιτεχνών, σύμφωνα με τα οποία έχει προταθεί σε καλλιτέχνες να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον επόμενο διαγωνισμό. Ωστόσο αυτό διαψεύδεται επίσημα από την διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ Μαρία Κουφοπούλου. Σε επικοινωνία που είχα μαζί της μου ξεκαθάρισε ότι «δεν έχει γίνει ακόμα καμία κρούση σε καλλιτέχνη, αλλά ούτε και σε εταιρεία», ενώ σε ερώτησή μου αν θα γίνει απευθείας ανάθεση ή «ελληνικός τελικός» μου τόνισε ότι «δεν υπάρχει ακόμα τίποτα ανακοινώσιμο».
Παρά λοιπόν τα ονόματα καλλιτεχνών που ακούγονται και γράφονται πως θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας η υπεύθυνη που όπως είναι φυσικό γνωρίζει πολύ καλά ξεκαθάρισε πως όλα αυτά είναι… σενάρια. Δεν υπάρχει καμία επίσημη επαφή από τους αρμόδιους ούτε σε καλλιτέχνη, αλλά ούτε και σε δισκογραφική εταιρεία. Πάντως ας ελπίσουμε ότι στο ραδιομέγαρο θα… βρουν το χρόνο για να ασχοληθούν και να πάρουν γρήγορα τις αποφάσεις για το τι θα κάνει η χώρα μας στον επόμενο διαγωνισμό…!

Melas Blog

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια