Σμαράγδα Καρύδη: «Το Celebrity Game Night έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε η Σμαράγδα Καρύδη στο «Καλό Μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για την τηλεοπτική της απουσία αλλά και για το ενδεχόμενο να δούμε ξανά το τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε με επιτυχία για τρία χρόνια.

«Είναι πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι αυτό» ανέφφερε χαρακτηριστικά η Σμαράγδα Καρύδη, προσθέτοντας: «Αφέθηκα γιατί όταν αφήνεσαι και κάνεις τα πράγματα με τον τρόπο σου, χωρίς να προσπαθείς να μιμηθείς κάτι άλλο και δεν έχεις στο νου πως λογοδοτείς κάπου, συνήθως πετυχαίνουν».

«Σε αυτό το παιχνίδι, επειδή το έκανα τρία χρόνια, έχω τρία διαφορετικά μαλλιά. Πλατινέ, καστανό και κόκκινο…» σχολίασε με χιούμορ η ηθοποιός.

Σε ερώτηση, όμως, του Νίκου Μουτσινά εάν θα ήθελε να επαναλάβει την παρουσίαση στο συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι σε κάποιο πιθανό νέο κύκλο, η Σμαράγδα Καρύδη απάντησε: «Έχω την αίσθηση ότι έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του το Celebrity. Δεν ξέρω. Ίσως να πρέπει και να ξεκουραστεί λίγο».

«Όλα τα πράγματα έχουν έναν κύκλο. Κάποια στιγμή λες, οκ. Ο μαγικός αριθμός τρία, τρία χρόνια και τρεις σεζόν, είναι αρκετός» πρόσθεσε η Σμαράγδα Καρύδη. «Μπορεί να βάψω τα μαλλιά σε ένα τέταρτο χρώμα και να κάνω έναν τέταρτο κύκλο».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !