Μόνο με Ντάνο...

Μπορεί η Κατερίνα Δαλάκα να έχει συμμετάσχει στους δύο από τους τρεις κύκλος του Survivor, όμως αυτό που αποκάλυψε στο «Έλα Χαμογέλα» δεν το γνωρίζαμε.

Η νικήτρια του 3ου Survivor βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Open και έκανε μια αποκάλυψη για το Survivor All Star. Συγκεκριμένα είπε ότι το Survivor All Star θα γίνει τον Σεπτέμβριο του 2020. «Απ’ ότι ξέρω, θα γίνει του χρόνου τον Σεπτέμβριο. Το ξέρω αυτό. Δεν μου έχει γίνει πρόταση, αλλά το γνωρίζω», είπε η Κατερίνα Δαλάκα και άφησε άφωνους όλους στο πλατό.
Αυτό πάντως, που είμαι σε θέση να γνωρίζω, είναι ότι αποαραίτητη προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι να συμμετάσχει και ο Γιώργος Αγγελόπουλος στον οποίο μάλιστα ο Ατζούν Ιλίτζαλι έχει προσφέρει ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Παράλληλα, η Κατερίνα Δαλάκα ανέφερε πως στον 2ο κύκλο δήλωσε η ίδια συμμετοχή μαζί με τον αδερφό της και στην συνέχεια η παραγωγή είδε το βιογραφικό της και αποφάσισε να την βάλει στους «Διάσημους» και όχι στους «Μαχητές». Όσον αφορά την δεύτερη φορά που πήγε στο παιχνίδι επιβίωσης, η Κατερίνα Δαλάκα αποκάλυψε πως το κίνητρο της ήταν καθαρά οικονομικό και γι’ αυτό ξανά πήγε στον Άγιο Δομίνικο.

tinasmess.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια