Τζώρτζια Γεωργίου: «Όταν κόπηκε η Ελληνοφρένεια με συντηρούσαν οι γονείς μου»

Στο περιοδικό People και τη Μαρία Παπαϊωάννου έδωσε συνέντευξη η Τζώρτζια Γεωργίου, η οποία μίλησε και για την περίοδο που σταμάτησε η Ελληνοφρένεια στον Alpha.

«Παράλληλα, όμως, έψαχναν να βρουν κοπέλα για την εκπομπή Ελληνοφρένεια. Κάποιος από τη συντακτική ομάδα είχε την ιδέα να βρουν μια κοπέλα που να μιλάει κυπριακά. Δεδομένου λοιπόν ότι εγώ ήμουν ήδη στον Alpha, μου πρότειναν τελικά την Ελληνοφρένεια», είπε αρχικά η Τζώρτζια Γεωργίου.

Η συνεργασία της με τον Alpha κράτησε τριάμισι χρόνια, μέχρι που ένα βράδυ ενημερώθηκε, χωρίς προειδοποίηση, για το κόψιμο της εκπομπής.

«Έμεινα δύο μήνες εκτός, κοιτούσα το ταβάνι και με συντηρούσαν οι γονείς μου. Δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν είχα κάτι άλλο να με κρατάει στην Ελλάδα πέρα από τη δουλειά. Σκεφτόμουν να τα μαζέψω όλα και να επιστρέψω στην Κύπρο. Εννοείται ότι πήρα τηλέφωνο όλους τους γνωστούς για να δηλώσω διαθεσιμότητα. Λίγο καιρό μετά, χτύπησε το τηλέφωνό μου από τον ΣΚΑΪ και πέρασα από δοκιμαστικό για την εκπομπή της Σάσας Σταμάτη, το Oοh La La!», είπε η Τζώρτζια Γεωργίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια