Στέφανος Κωνσταντινίδης για «Άγριες Μέλισσες»: Η παρασκηνιακή «εντολή» που έχει δοθεί στους πρωταγωνιστές


Με αφορμή κάποιες δηλώσεις που έκανε η Ελένη Καρακάση για τις Άγριες Μέλισσες στα μικρόφωνα του Star και του Alpha, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έκανε κάποιες παρασκηνιακές αποκαλύψεις, Στη φωλιά των Κου Κου. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος είπε τα εξής:

“Μέσα στα πλάνα μας είναι οι συμπρωταγωνιστές της από τις Άγριες Μέλισσες και αναρωτήθηκα “Τι έγινε ρε παιδιά; Γιατί δεν κάνουν δηλώσεις”; Έμαθα παιδιά ότι έχει πέσει “σύρμα”, τους έχει δοθεί μια off the record εντολή -και το έχω διασταυρώσει κιόλας- πως όταν βρίσκονται κάπου και έχει κάμερες κοινής λήψης, αν δεν είναι το μικρόφωνο του ΑΝΤ1 και να θέλουν να μιλήσουν για την συμπρωταγωνίστριά τους, δεν μπορούν. Αυτό δεν είναι μια επίσημη κατεύθυνση από τον ΑΝΤ1 που να έχει γίνει γνωστή, όμως τα παιδιά του ρεπορτάζ μου είπαν ότι πράγματι υπάρχει αυτή η κατεύθυνση”.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Ο αχώνευτος ξερόλας. Αντιπαθέστατος που για όλους έχει έναν κακό λόγο να πεί εκτός τα του καναλιού του. Και να σκεφτεί κανείς ότι πρίν δύο χρόνια που ήταν άνεργος "έτρωγε" από τον Αντ1.