Φεύγει η Φαίη, έρχεται η Ελένη; Όλο το ρεπορτάζ...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Πολλά γράφονται, πολλά λέγονται και λίγα ισχύουν!

Μία πληροφορία που κυκλοφορεί το τελευταίο ιδάστημα αναφέρει πως τη νέα σεζόν ο ΑΝΤ1 επιθυμεί να εντάξει στην πρωινή ψυχαγωγική του ζώνη την Ελένη Μενεγάκη, αντικαθιστώντας τη Φαίη Σκορδά.

Είναι ξεκάθαρο πως η συγκεκριμένη διαρροή γίνεται από ανθρώπους που έχουν μία εμμονή προς το πρόσωπο της παρουσιάστριας του ΑΝΤ1, αγνοώντας την αλήθεια.

Η Φαίη Σκορδά το Καλοκαίρι υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο και θα είναι και για τις επόμενες δύο σεζόν στη θέση της. Το κανάλι είναι αρκετά ευχαριστημένο από εκείνη, ενώ και το τελευταίο διάστημα τα νούμερα έχουν ανέβει αισθητά, τερματίζοντας αρκετές φορές στην πρώτη θέση.

Όσο για την Ελένη Μενεγάκη, κάποια στελέχη του ΑΝΤ1 αφήνουν να εννοηθεί πως θα ήθελαν την επιστροφή της στο κανάλι. Βέβαια, είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε τέτοια συζήτηση, αν και έχουν ακουστεί φωνές στο Μαρούσι που θα την ήθελαν να αναλάβει το «τιμόνι» ενός νέου λαμπερού σόου και ενός εβδομαδιαίου γυναικείου late night εξομολογήσεων.

Για να δούμε...

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και νομίζω ότι έχουμε καταλάβει για ποιον δημοσιογράφο μιλάμε που μέσα από το site του προσπάθεια ακόμα και να μας πείσει ότι οι Άγριες μέλισσες κάνουν χαμηλά νούμερα τηλεθέασης μπροστά στο GNTM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !