Διορθωτικές κινήσεις στο «Άν ήμουν πλούσιος»...


H απόφαση του ΑΝΤ1 είναι να στηρίξει τη σειρά «Άν ήμουν πλούσιος», παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα τα ποσοστά της βρίσκονται οριακά πάνω από το 10%.

Σίγουρα τα στελέχη του σταθμού δεν είναι ικανοποιημένα, ωστόσο εκτιμούν πως με τις κατάλληλες αλλαγές θα μπορέσουν να ανεβάσουν την τηλεθέαση. Αυτό θα προσπαθήσουν να το πετύχουν με νέες ισχυρές προσθήκες στο cast (μόνιμοι ρόλοι και γκεστ για 10-12 επεισόδια). Ένα παράδειγμα είναι οι συζητήσεις που γίνονται με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ενώ τα πρόσωπα-έκπληξη δεν θα περιοριστούν μόνο στον νικητή του πρώτου Survivor.

Παράλληλα, θα προσπαθήσουν να κάνουν πιο σφικτή την πλοκή με πιο γρήγορες εξελίξεις, ενώ κατά πάσα πιθανότητα από τη νέα χρονιά θα μειωθούν και οι μέρες προβολής της κωμικής σειράς.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση που και μετά τον Ιανουάριο η τηλεθέαση δεν ανέβει, δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί πρόωρα και να δούμε την Άνοιξη νέο σήριαλ.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Άγγελος Λάλας είπε…
Η σειρά πρέπει να τελειώσει χθες χωρίς gntm έκανε μονοψήφια,στο Β μισό θα υπάρχει το Masterchef που θα είναι καθημερινό αλλά και το Mega που από όσο είναι γνωστό εκείνη την ώρα θα έχει το Παρά πέντε,επίσης ο Ντάνος δεν...τραβάει πια τόσο τους τηλεθεατές(το Πάνω κάτω αυτό το ΣΚ έκανε μονοψήφια και ακόμα και το Τατουάζ τον τελευταίο καιρό έκανε 18),η πραγματικότητα των social media και τou youtube είναι απολύτως πλασματική και σε καμία περίπτωση δεν δηλώνει τι θέλει ο κόσμος...
Ο χρήστης nicolios είπε…
Το θεμα ειναι ότι καλα κάνουν και προσπαθουν να το σώσουν γιατί τοσοι άνθρωποι ζουν απ'αυτο και γενικά πρεπει να στηριζουν σοβαρά τα προιοντα τους