Δείτε ποια έρχεται στη ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

0

Στην καθημερινή, δραματική σειρά ,''Γυναίκα χωρίς όνομα'', πρόκειται να προστεθεί σύντομα ακόμη ένας ρόλος, που θα υποδυθεί μια ηθοποιός η οποία επιστρέφει ξανά τηλεοπτικά μετά από τη συμμετοχή της στο ''Ου φονεύσεις'',του Open.

Ο λόγος για τη Μαρίνα Ψάλτη, που έρχεται στο σίριαλ και θα ενσαρκώσει τη μητέρα της Ιωάννας (Δανάη Σκιάδη).Η ηθοποιός μιλά στο TV ETHNOS...


Τι σας έκανε να πείτε «ναι» στη σειρά του ΑΝΤ1 ,«Γυναίκα χωρίς όνομα»;  
Το κυριότερο ήταν η σκηνοθέτις, η Βίκυ Μανώλη, που είναι φίλη μου, την αγαπώ και την εμπιστεύομαι. Επίσης, συναντιέμαι τηλεοπτικά και με τη φίλη μου, τη Μαριάννα Τουμασάτου, αλλά και με τη Δανάη Σκιάδη. Έτυχε να βρεθώ σε αυτή την καλή σειρά σε μια εποχή που μπορούσα. 

Ποιος θα είναι ο ρόλος σας;  
Κάνω τη μητέρα της Ιωάννας (Δανάη Σκιάδη). Η κόρη μου αποφασίζει να με βρει γιατί περιμένει μωρό και αυτό της δίνει μια φόρτιση συγκινησιακή. Με βρίσκει ύστερα από πολλά χρόνια, καθώς την είχα παρατήσει όταν ήταν μικρή λόγω ενδοοικογενειακής βίας. Η ηρωίδα που υποδύομαι είναι μια γυναίκα ταλαιπωρημένη, δουλεύει καμαριέρα σε ένα ξενοδοχείο γ’ κατηγορίας και συναντιέται με την κόρη της έπειτα από πολλά χρόνια. Και όλο αυτό είναι πολύ συγκινητικό.  

Και χτίζεται μια νέα σχέση;  
Ναι. Τη συγχωρεί και αποφασίζει να τη βάλει στη ζωή της. Υπάρχει μια σκηνή που λέει η κόρη στη μάνα: Θα σου δώσω μια ευκαιρία γιατί θέλω το παιδί να γνωρίσει τη γιαγιά του. Όπως καταλαβαίνετε θα κάνω τη γιαγιά. Μετά τα 50 κάνουμε τις γιαγιάδες. Δεν έχω πρόβλημα ούτε με την ηλικία μου, ούτε με το τι θα κάνω. Φτάνει να μου αρέσει.  

Θα έχετε επαφή και με άλλους ήρωες; 
Έχω κάνει αρκετές σκηνές με τη Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία κρύβεται στο ξενοδοχείο όπου εργάζομαι. Και αποκτάμε μια ζεστή σχέση και η μία τονώνει την άλλη. Επίσης αργότερα θα έχω και κάποιες επαφές με τον Μιχάλη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !