Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έστειλε εξώδικο στην "Ελληνοφρένεια"


Στην αποστολή εξωδίκου στους παραγωγούς της ραδιοφωνικής εκπομπής «Ελληνοφρένεια» προχώρησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, διαμαρτυρόμενος για αναφορές στο πρόσωπό του στην εκπομπή της 7ης Οκτωβρίου.
Ο βουλευτής Κ. Μπογδάνος ζήτησε μέσα από το εξώδικο την διαγραφή εντός δέκα ημερών όλων των ηχητικών αποσπασμάτων, αναρτήσεων και tweets που αναφέρονται στο πρόσωπό του, καθώς και την δημοσιοποίηση κειμένου από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς στο οποίο να του ζητούν συγγνώμη. Σε διαφορετική περίπτωση, όπως προειδοποίησε, θα ακολουθήσει την δικαστική οδό.
Υπενθυμίζουμε ότι αφορμή για τις εν λόγω αναφορές στην εκπομπή «Ελληνοφρένεια», ήταν η δημοσιοποίηση του ονόματος του διαδηλωτή που επιτέθηκε στα ΜΑΤ, κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων μεταξύ διαδηλωτών του ΠΑΜΕ και δυνάμεων καταστολής μπροστά από το άγαλμα του Τρούμαν κατά την επίσκεψη του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, στην Αθήνα.

Αναλυτικά το κείμενο του εξωδίκου:

«Το σύνολο του ως άνω tweet σας και των συγκεκριμένων ως άνω σχολίων που το ακολουθούν αποτελούν μια ακόμη προαποφασισμένη και σκόπιμη προσπάθεια ακραίας σπίλωσης και προσβολής της προσωπικότητας και του ονόματος μου, καθόσον εκφεύγει πλήρως από τα ανεκτά όρια της δημοσιογραφικής κριτικής και δεοντολογίας και επιδίδεται σε μια άνευ προηγουμένου επιχείρηση συκοφάντησής μου. Ειδικότερα, το σύνολο του ως άνω tweet σας και των συγκεκριμένων ως άνω σχολίων, από την αρχή μέχρι και το τέλος τους, διαχέεται από μια συνεχή ειρωνική, υβριστική και διαστρεβλωτική της αλήθειας διάθεση, με τη χρήση συκοφαντικών εκφράσεων.


Να τα ανακαλέσετε και να τα διαγράψετε εντός δέκα ημερών από την κοινοποίηση σε εσάς του παρόντος.

Να μην επαναλάβετε στο εξής ανάλογες με τις ανωτέρω ενέργειες

Ως προς τις ως άνω από 7-10-2019, 8-10-2018, 9-10-2019, 10-10-2019, 11-10-2019, 14-10-2019 να ανακοινώσετε εντός δέκα ημερών από την κοινοποίηση σε εσάς του παρόντος μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής σας το ακόλουθο κείμενο σε αντίστοιχες κατά προσέγγιση ημέρες και ώρες με αυτές κατά τις οποίες έλαβαν χώρα οι ως άνω προσβολές, προς αποκατάσταση της προσβολής που διαπράξατε στο πρόσωπό μου:

«Οι ραδιοφωνικές εκπομπές μας οι οποίες έλαβαν χώρα στις 7-10-2019, 8-10-2018, 9-10-2019, 10-10-2019,11-10-2019,14-10-2019 εμπεριείχαν υβριστικές και προσβλητικές εκφράσεις σε βάρος του κου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, καθώς και αναληθείς ισχυρισμούς, που εσφαλμένως αναφέρθηκαν για το πρόσωπό του. Για τους λόγους αυτούς όλες οι ως άνω εκφράσεις ανακαλούνται. Ζητάμε προσωπικά συγγνώμη από τον κ. Κωνσταντίνο Μπογδάνο».

Ως προς το ως άνω από 31-08-2018 tweet σας και τα συγκεκριμένα ως άνω σχόλια, να δημοσιεύσετε εντός δέκα ημερών από την κοινοποίηση σε εσάς του παρόντος στον ίδιο λογαριασμό που τηρείται στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Twitter το ακόλουθο κείμενο, προς αποκατάσταση της προσβολής που διαπράξατε στο πρόσωπό μου:

«Το από 31-08-2019 tweet μας και συγκεκριμένα σε αυτό σχόλια, τα οποία δημοσιεύθηκαν στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://twitter.com/Ellinofreneia/status/1167829073021812736?s=12 , ανακαλούνται, καθώς εμπεριείχαν υβριστικές και προσβλητικές εκφράσεις σε βάρος του κου Κωνσταντίνου Μπογδάνου και αναληθείς ισχυρισμούς, που εσφαλμένως αναφέρθηκαν για το πρόσωπό του. Ζητάμε προσωπικά συγγνώμη από τον κ. Κωνσταντίνο Μπογδάνο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια