Δημήτρης Παπανώτας για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν ξέρω, έχει παραισθήσεις»;

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις δουλειές που έχει κάνει στην τηλεόραση.

Kαι πάνω στην πλάκα με το Νίκο Μουτσινά για το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να χρειαστεί να τον αντικαταστήσει στην εκπομπή του είπε πως στο παρελθόν είχε αντικαταστήσει παρουσιάστριες που είχαν μείνει έγκυες, αναφέροντας ως παράδειγμα τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Κάποτε οι παρουσιάστριες έμεναν έγκυες. Θυμάμαι μια φορά που είχε μείνει η Σταματίνα, είχα πάει εγώ να την αντικαταστήσω», είπε και το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα με τον Δημήτρη Παπανώτα να διαφωνεί.

«Έχει παραισθήσεις; Δεν αντικατέστησε ποτέ τη Σταματίνα. Μια φορά καλεσμένη την είχαμε όταν έλειπε η Σταματίνα. Μήπως νόμιζε ότι την αντικατέστησε τελικά;», είπε για να συμπληρώσει η Ελένη Τσολάκη: «Η παρουσιάστρια έλειπε 20 μέρες και η Κωνσταντίνα ήρθε μία».

Στη συνέχεια, ο Παπανώτας σχολίασε: «Από την καριέρα μας τι βλέπεις; Χρειαζόμασταν βοήθεια από την Κωνσταντίνα; Να έρθει να την βοηθήσουμε να το δεχτώ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια