Παύλος Ορκόπουλος: ''Οι ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ είναι ένα σπουδαίο σεναριακά γεγονός''

0

Στην καθηλωτική σειρά του ΑΝΤ1, ''Άγριες Μέλισσες'',  ο Παύλος Ορκόπουλος κρατά τον ρόλο του στρατιωτικού και γιατρού Νέστορα Φαναριώτη,έναν ρόλο πολύ ιδιαίτερο και με πολλά μυστικά. Ο ηθοποιός μιλά στο 7 Μέρες tv...

Ποιες ήταν οι πρώτες σας σκέψεις, όταν διαβάσατε την υπόθεση;  
«Μου άρεσε πάρα πολύ και η πρώτη αίσθηση ήταν ότι πρόκειται για ένα σπουδαίο σεναριακά γεγονός, το οποίο επιβεβαιώνεται τώρα στην πράξη». 

Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στον ρόλο σας;  
«Είναι ένας ρόλος που κουβαλάει πολλά πράγματα επάνω του. Ένας στρατιωτικός που έχει φοιτήσει στην Ιατρική και επέλεξε να έρθει στο Διαφάνι για να ησυχάσει από τα δικά του προβλήματα. Εδώ όμως προκύπτουν πολλά άλλα προβλήματα, τα οποία δεν τον αφήνουν ασυγκίνητο. Τα ακούει και συντρέχει τους συνανθρώπους του. Κυρίως, ξεκινάει από τα τρία κορίτσια τα οποία φεύγοντας από τη ζωή ο πατέρας τους, τους είπε να προσέχουν τον κύριο Νέστορα, διότι είχαν πολύ καλή σχέση. Έχω λοιπόν αυτά τα τρία κορίτσια σαν κόρες μου και αυτές βλέπουν σε εμένα μια πατρική φιγούρα και μου φέρονται με την ανάλογη αγάπη. Τους συμπαραστέκομαι και τα προβλήματα που έχουν είναι και δικά μου. Ο Νέστορας που υποδύομαι όμως κάνει δικά του και τα προβλήματα που έχουν οι συνάνθρωποί του στο Διαφάνι, εξαιτίας του μεγαλοτσιφλικά Δούκα, και συντρέχει σε όλους» .

Σας έχουμε δει να λειτουργείτε ως παρατηρητής, ως σύμβουλος. Θα σας δούμε να μπαίνετε και πιο δυναμικά στις εξελίξεις;  
«Πάρα πολύ. Αυτός ο άνθρωπος είναι ό,τι λέει και το όνομά του: Νέστορας. Χαίρει της εκτίμησης όλων των συγχωριανών του, των κοντινών του ανθρώπων, και δεν μένει ασυγκίνητος. Μπαίνει πολύ βαθιά στα πράγματα, παίρνει θέση και τολμάει. Θα τον δείτε να μπαίνει μπροστά στα προβλήματα και να τολμάει χωρίς φόβο». 

Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία των γυρισμάτων;  
«Τα γυρίσματα είναι δύσκολα, γιατί το κοινό πρέπει να βλέπει την εβδομάδα σε διάρκεια δύο μεγάλου μήκους ταινίες. Αυτό είναι πολύ δύσκολο. Βεβαίως, ξεκινάει από την παραγωγή που είναι πολύ συγκροτημένη, από τους σκηνοθέτες, από τους τεχνικούς πίσω από τις κάμερες, καθώς γίνεται πάρα πολλή δουλειά. Φυσικά έχουμε κερδίσει και την υπόθεση οι ηθοποιοί, γιατί υπάρχει πολύ καλό κλίμα, ακούμε ο ένας τον άλλον και πρέπει να παραχθούν σκηνές σε χρονικό διάστημα τέτοιο που να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις αυτής της σειράς».

Θα λέγατε ότι αυτό είναι η πιο ωραία σειρά που έχετε κάνει;  
«Δεν μπορώ να ξεχωρίσω καμία δουλειά μου. Σε όλες πηγαίνω με την ίδια αφοσίωση και αγάπη».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !