Τι συμβαίνει με τον Αντώνη Κανάκη; Όλη η αλήθεια


Ο Αντώνης Κανάκης είχε προγραμματισθεί να κάνει πρώτη επίσημη μέσα στον Νοέμβριο από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

 Ωστόσο, η πρεμιέρα των «Ράδιο Αρβύλα» φαίνεται ότι παίρνει αναβολή, αυτή τη φορά για τον Ιανουάριο του 2020.

«Η προγραμματισμένη πρεμιέρα του Ράδιο Αρβύλα και του Βινυλίου ήταν γύρω στις 18 Νοεμβρίου, λίγο μετά από την άφιξη του πελαργού. Αυτή η προγραμματισμένη πρεμιέρα δε θα γίνει τότε. Ουσιαστικά θα έλεγα ότι πάει για πολύ αργότερα. Πάει για τον Γενάρη του 2020. Οι δυο εκπομπές θα ξεκινήσουν στα μέσα του Γενάρη και λίγο πριν, μέσα στις γιορτές θα δούμε τρεις special edition εκπομπές του Ράδιο Αρβύλα.

Αυτό γίνεται γιατί όλη η late night ζώνη του σταθμού που ήταν να ξεκινήσει το Νοέμβριο και σε αυτή ήταν και ο Θέμης Γεωργαντάς με το «After Dark», μετατίθεται για πιο μετά λόγω και του μεγάλου ανταγωνισμού που υπάρχει στη συγκεκριμένη ζώνη» ανέφερε χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Πείτε την αλήθεια απλά κάνει ότι θέλει γιατί έκανε καλά νούμερα οπότε βγαίνει και όποτε θέλει. Συν ότι έχει βαρεθεί. Γιατί Δευτέρα Τρίτη ο Χατζηνικολάου είναι μόνο και ο λετζας με την αθλητική ταξιδιωτική. Τώρα ο Γεωργαντάς απλά φοβούνται γιατί μόνος του έπαιζε και έκανε μονοψήφια.