Μαρία Μπακοδήμου: Η πρότασή της στον ΣΚΑΪ που δεν χωρούσε στο πρόγραμμα...


Η Μαρία Μπακοδήμου, που φέτος πήρε μεταγραφή για το Open, σε συνέντευξή της στον Αλέξη Μίχα και το ένθετο ,TV EΘΝΟΣ, μίλησε μέσα σε άλλα για την πρότασή της προς τον ΣΚΑΪ και για τον 2ο κύκλο του PoL που δεν ευχαριστήθηκε...

Θέλω να ξεκινήσουμε με τη μεταγραφή στο Open. Πώς ήρθε η πρόταση και πώς το αποφάσισες;  
Στο τέλος της προηγούμενης άνοιξης είχα κάποιες προτάσεις. Περίμενα να δω τι θα γίνει με τον ΣΚΑΪ, το κανάλι με το οποίο συνεργαζόμουν. Για ποιον ρόλο με προόριζαν για τη νέα χρονιά. Πριν γίνει η πρόταση του ΣΚΑΪ έκανα ένα ραντεβού με τον διευθυντή προγράμματος του Open, τον Νίκο Καλή, ο οποίος είχε μια πολύ ελκυστική πρόταση. Του ζήτησα χρόνο για να ξεκαθαρίσω την κατάσταση με τον ΣKΑΪ. Η πρόταση του ΣΚΑΪ δεν ήταν αυτό που ήθελα. Το κατάλαβαν και εκείνοι και τη δεδομένη στιγμή δεν υπήρχε κάτι άλλο. Έτσι αποφάσισα τη μετακίνηση. Έκανα καλά, είμαι χαρούμενη, συνεννοούμαι άψογα με τους ανθρώπους στο Οpen, νιώθω ασφάλεια και έχουμε να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί.  

Ισχύει πως νωρίτερα υπήρχε πρόταση για ένα διαφορετικό γυναικείο late night show στον ΣΚΑΪ;
Αυτή ήταν η δική μου πρόταση προς τον ΣΚΑΪ. Δεν προχώρησε γιατί δεν υπήρχε χώρος στη late night ζώνη.  

Έχεις πει πως δεν θα ξαναέκανες το Power of love. Πλέον από μια χρονική απόσταση μετάνιωσες που παρουσίασες το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα;  
Όχι, καθόλου. Η πρώτη του χρονιά ήταν για μένα πολύ διασκεδαστική και εκπαιδευτική. Παράλληλα ήταν και μια ωραία συγκυρία. Έφυγα από την Αθήνα και μετακόμισα στην Κωνσταντινούπολη. Σαν ενήλικη φοιτήτρια. Ωραία εμπειρία που μου έμαθε πολλά πράγματα. Το πρότζεκτ επίσης είχε ενδιαφέρον. Δεν είχα ξανακάνει ριάλιτι και το συγκεκριμένο ήταν πάνω στο θέμα των σχέσεων. Η πρώτη φουρνιά παικτών ήταν ανυποψίαστοι. Δεν ήταν σκηνοθετημένοι από τον ίδιο τους τον εαυτό όπως οι επόμενοι. Στο PoL 2 ήρθαν παιδιά που δεν ήταν τόσο χαλαρά όσο τα πρώτα. Οι σχέσεις στο PoL 1 ήταν αληθινές. Στο 2 έκαναν αμέσως σχέσεις για να μείνουν στο παιχνίδι. Ήταν σχέσεις στρατηγικής, όχι έλξης. Και αυτό φάνηκε και στο τέλος.   

Σε κούρασε αυτό;  
Ναι, με κούρασε. Γιατί ο πρώτος κύκλος είχε ειλικρινείς αντιδράσεις. Σχέσεις που δοκιμάζονταν. Στον δεύτερο ακόμη και οι καβγάδες φαίνονταν σκηνοθετημένοι. Σαν να είχαν στήσει οι περισσότεροι παίκτες ένα κακό σενάριο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια