Γιώργος Λιάγκας: «Οι Άγριες Μέλισσες είναι σαπουνόπερα… ποιοτικό σαπούνι»!


Οι Άγριες Μέλισσες σπάνε τα τηλεοπτικά ταμεία τη φετινή σεζόν και δέχονται καθημερινά διθυραμβικά σχόλια. Ο Γιώργος Λιάγκας, όμως, είναι συγκρατημένος…

Μετά από την προβολή ενός βίντεο με σκηνές από τα ερωτευμένα ζευγάρια της σειράς, ο Γιώργος Λιάγκας, κόντρα στα σχόλια των συνεργατών του, ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Οι Άγριες Μέλισσες είναι μια πολύ ωραία σαπουνόπερα. Πολύ ωραία… σαπουνόπερα. Είναι σαπουνόπερα, είναι σαπούνι, δεν είναι τώρα… Είναι ποιοτικό σαπούνι. Το έχουμε κάνει ότι είναι του Κόπολα το Αποκάλυψη τώρα! Είναι πολύ καλά γυρισμένη και πολύ ποιοτικά, δεν είναι το Αποκάλυψη τώρα, ούτε το Θωρηκτό Ποτέμκιν».

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης CakeNet είπε…
Τι κακό έχουν τα σαπούνια και το αναφέρουν; Καλύτερα σαπουνόπερες από κατινίστικες εκπομπές!

Επίσης...και το Αποκάλυψη Τώρα του Κόπολα αν ήταν καθημερινή σειρά δεν θα ήταν αυτό που είναι.

Επίσης...Τα εκατομμύρια που κόστισε το Αποκάλυψη Τώρα για διάρκεια 2,5 ωρών δεν θα κοστίσουν όλα τα επεισόδια των Άγριων Μελισσών!

Τι θέλει να μας πει λοιπόν ο ποιητής;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε Λιάγκα εσύ την έχεις δει Jimmy Fallon δεν θα το δουν οι Μέλισσες Αποκάλυψη τώρα;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Προφανως το 8 λεξεις ειναι παλι μη ποιοτικο σαπουνι, γι αυτο τρωει τη σκονη του.
Κι ας επιστρατευσαν τη βασιλισσα των σαπουνιων μπρουκς απο το τολμη και γοητεια!
Ο χρήστης ΓΙΏΡΓΟΣ είπε…
Δεν είπε κανείς ότι ο Λιάγκας κάνει ποιότητα ή ότι οι 8 λέξεις είναι κάτι αξιόλογο. Όμως και οι Άγριες Μέλισσες είναι όντως σαπουνόπερα που όλοι κρυφακούνε και ο ένας γουστάρει τον άλλο. Καμία σχέση με το αριστούργημα που ο Αντ1 το προμοταρει. Εφόσον όμως κάνει τα συγκεκριμένα νούμερα δεν τους νοιάζει κιόλας... (Ελπίζω να δημοσιευτεί το σχόλιο μου)