Γιώργος Λιάγκας: «Αυτές τις μέρες μετράω ποιοι μου στέλνουν μηνύματα»

Διανύοντας δύσκολες μέρες λόγω του θέματος με την σεξουαλική παρενόχληση φοιτήτριας στο ΑΠΘ, ο Γιώργος Λιάγκας, στην εκπομπή της Τετάρτης, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα. Το μήνυμα αυτό αφορούσε κυρίως σε πρόσωπα από τα οποία ο παρουσιαστής περίμενε να τον στηρίξουν, αλλά…

«Πάμε στη σύντροφό μου τόσα χρόνια, στη συνοδοιπόρο μου, σε τηλεόραση, ραδιόφωνο… την αγαπημένη μου Ελεάννα Τρυφίδου! Δουλεύουμε μαζί με την Ελεάννα πάρα πολλά χρόνια, είναι ο πιο στενός μου συνεργάτης. Με χαρές και λύπες είμαστε μαζί σε όλα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας καλωσορίζοντας την αρχισυντάκτρια της εκπομπής.

«Σχεδόν 25 χρόνια. Το θέμα είναι να είσαι μαζί με τον άλλον στα δύσκολα Γιώργο, γιατί στα εύκολα είναι όλοι μαζί», σχολίασε η Ελεάννα Τρυφίδου και τότε ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε το εξής:
«Εγώ ξέρεις τώρα… αυτές τις μέρες, μετράω ποιοι μου στέλνουν μηνύματα. Είναι σημαντικό αυτό».

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης κωστής είπε…
Διαφωνώ ξεκάθαρα με τα όσα έκανε και είπε στην εκπομπή του και αυτός , αλλά και οι υπόλοιποι, αλλά επίσης διαφωνώ ξεκάθαρα και με όλα αυτά τα υβριστικά και χυδαία μηνύματα που τους στέλνουν ορισμένοι στα social media.
ΥΓ. Ο καλύτερος τρόπος για να δείξεις σε κάποιον το λάθος του είναι με όμορφο και ευγενικό τρόπο , παραθέτοντας όλα σου τα επιχειρήματα με σωστή σειρά. Όχι όμως με βρισιές.