Οι εξελίξεις στο «Έρωτας μετά» κόβουν την ανάσα

Χρήστος Παναγούλης
0

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 30

Ο Κωνσταντίνος και η Άννα τσακώνονται για την επιπολαιότητα της Άννας να επισκεφτεί τον Στέλιο στο σπίτι του. Η Άννα νιώθει ότι δεν την καταλαβαίνει. Μεγάλη ρήξη στη σχέση τους. Αποφασίζουν να διακόψουν. Ο Γιώργος συλλαμβάνει τον Δημήτρη.

Τρίτη 19 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 31

Ο Παπαδόπουλος οδηγεί τον Ηλία Δούκα σε ερημική τοποθεσία, τον απειλεί και απαιτεί να του πει την αλήθεια για την ανάμειξή του στο ατύχημα του Κωνσταντίνου. Νόρα και Γιώργος προσπαθούν να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους. Πίσω στο παρελθόν, η Ηλέκτρα αρχίζει να ανησυχεί πως ο Κωνσταντίνος την απατά και το ομολογεί στην Άννα, η οποία με τη σειρά της ενημερώνει τον Κωνσταντίνο.

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 32

Η Ηλέκτρα μιλά με τον γιατρό του Κωνσταντίνου για την πιθανή μεταφορά του στο σπίτι. Το γεγονός ότι ο Ευθύμης δεν αναγνωρίζει τον Δημήτρη προβληματίζει τον Γιώργο και τον Φώτη και τους οδηγεί να σκεφτούν πως κάποιος τον εκφόβισε. Ο Γιώργος επιστρέφει στο χωριό για να συνεχίσει την έρευνά του και ξεκινά από τον γείτονα του Αποστόλη.

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 33

Ο Νίκος αποφασίζει να μιλήσει στον Γεράσιμο για τη σχέση του με την Αλίκη, ενώ στο παρελθόν, ο χωρισμός της Άννας και του Κωνσταντίνου φέρνει και τους δύο αντιμέτωπους με την απουσία του άλλου. Τέλος, μετά από μια βραδιά στην ταράτσα κάτω από τα αστέρια, η Ειρήνη και ο Τάκης αποφασίζουν να πάνε τη σχέση τους ένα βήμα παρακάτω.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !