Κατερίνα Γκαγκάκη: Δεκτή η παραίτησή της από τον Κώστα Μπακογιάννη μετά τον σάλο για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από την θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολης η Κατερίνα Γκαγκάκη. Το γνωστό στέλεχος επικοινωνίας και προσφάτως παρουσιάστρια παραιτήθηκε από τη θέση της, μετά το σάλο που προκλήθηκε από τα σχόλια της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» για το περιστατικό ασέλγειας σε βάρος φοιτήτριας του ΑΠΘ. Η παραίτησή της έγινε αποδεκτή από τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη. Στην ανακοίνωση του ο Δήμος Αθηναίων αναφέρει τα εξής:
 «Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις, για λόγους ευθιξίας, της Δημοτικής Συμβούλου Κατερίνας Γκαγκάκη, από τη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολις» και της Δήμητρας – Ινέζ Αγγελή – Λυκούδη από τη θέση της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου για το Παιδί.
Η νέα Δημοτική Αρχή της Αθήνας συνεχίζει απρόσκοπτα. Καμία σκιά, καμία πολιτική εκμετάλλευση του έργου και της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει στην πόλη μας».
Η ανακοίνωση, μάλιστα, ξεκαθάρισε το τοπίο σε σχέση με την παραίτηση της Κατερίνας Γκαγκάκη, καθώς ενώ η ίδια είχε ανακοινώσει ότι επρόκειτο να παραιτηθεί, τις τελευταίες ώρες δήλωναν από τον Δήμο Αθηναίων ότι δεν είχαν στα χέρια τους την παραίτησή της.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τη σταύρωσαν. Έλεος.