Πηνελόπη Πλάκα: ''Αγαπώ πολύ το ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ, το απολαμβάνουμε όλοι μας''


Στo ''Πέτα τη φριτέζα'' του ΑΝΤ1 πρωταγωνιστεί για 2η σεζόν η Πηνελόπη Πλάκα.Η ηθοποιός μιλά για τη σειρά αυτή, για το πόσο χαρούμενη είναι, αλλά και την πορεία της στη μικρή οθόνη μέσα από σειρές...

“Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω στη Φριτέζα, την αγαπώ πολύ αυτή δουλειά. Είναι η δεύτερη χρόνια μας και το απολαμβάνουμε όλοι το ίδιο, όπως την πρώτη μέρα. Ευτυχώς, υπάρχει πολύ καλό κλίμα, και, όσο κλισέ κι αν ακούγεται, βοηθάει πολύ αυτό. Υπεύθυνος, βέβαια, γι’ αυτό είναι και ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος και κάνει τα πάντα για να είμαστε όλοι καλά” .

Πολλοί λένε ότι είναι ιδιότροπος στις συνεργασίες του. Ισχύει; 
''Κατά τη δική μου άποψη, όχι, καθόλου. Είναι πολύ δοτικός και κοιτάει να σου βγάζει πάντα το καλύτερο δυνατό επάνω στη δουλειά. Καθόλου ιδιότροπος. Το αντίθετο, μάλιστα''.

Συνήθως σε έχουμε συνηθίσει σε κωμικούς ρόλους. Φαντάστηκες τον εαυτό σου να παίζει κάτι δραματικό, όπως για παράδειγμα στις «Άγριες μέλισσες»; 
''Ναι, βέβαια. Είναι μια δουλειά εξαιρετική και χαίρομαι για την πορεία της. Έχει καταπληκτικό κείμενο και υπέροχες ερμηνείες – καιρός να γυρίσουμε στη μυθοπλασία, φτάνει πια με τα υπόλοιπα. Αρκεί, όμως, να γίνονται καλές δουλειές, όπως η «Φριτέζα» και οι «Μέλισσες». Εννοείται ότι θα με φανταζόμουν να έπαιζα εκεί, θα μου άρεσε. Ένας ηθοποιός δεν πρέπει να έχει «ταμπέλες», μπορεί να τα κάνει όλα. Από εκεί και πέρα, μην ξεχνάς ότι δεν ξεκίνησα από την οικογενειακή κωμωδία. Η πρώτη μου δουλειά ήταν με ταινία του Νίκου Κούνδουρου καθώς και με το «Είναι στιγμές» του ΑΝΤ1, που ήταν δραματικό. Αγαπώ όλες τις πλευρές της δουλειάς μου''.

Στον Αλέξανδρο Πρίφτη /Down Town

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια