Όλες οι νέες πληροφορίες για το Big Brother


To νέο Big Brother φαίνεται ότι έχει προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον αφού στο κανάλι έχουν ήδη φτάσει περισσότερες από 4000 συμμετοχές με το νούμερο να ανεβαίνει μέρα με τη μέρα. Σύμφωνα με το yupiii.gr, μάλιστα, σε περίπου δύο εβδομάδες αναμένεται θα ξεκινήσουν και οι πρώτες auditions για να βρεθούν οι άνθρωποι που θα μπουν μέσα στο σπίτι του Big Brother.

Βέβαια, όπως έχει προαναγγείλει το κανάλι η ανανεωμένη έκδοση του παιχνιδιού δεν θα μοιάζει με όσα θυμόμαστε από τους προηγούμενους κύκλους. Ο νέος Μεγάλος Αδελφός θα περιλαμβάνει φυσικά και δοκιμασίες για τους παίκτες. Οι νικητές θα κερδίζουν κυρίως ασυλίες στις διαδικασίες αποχώρησης, αλλά θα υπάρξουν και κάποια έπαθλα για τους πιο ικανούς.

Όσο για την πρεμιέρα του Big Brother, αυτή τοποθετείται μάλλον μέσα στον Φεβρουάριο, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται το ενδεχόμενο το παιχνίδι να ξεκινήσει νωρίτερα μέσα στον Γενάρη, αν όλα είναι έτοιμα. Παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη και οι auditions για τον άνθρωπο που θα είναι η φωνή του Μεγάλου Αδελφού. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, δεν αποκλείεται να είναι και γυναίκα! Το μόνο σίγουρο είναι πως όλα όσα ακούγονται περί συμμετοχής στο παιχνίδι και διάσημων προσώπων διαψεύδονται από την πλευρά του ΣΚΑΙ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια