Τρέχουν όλοι να μπουν στο Big Brother!


Το «Big Brother» έρχεται ξανά στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ αφού ο σταθμός του Φαλήρου πριν από λίγες μέρες εξασφάλισε τα δικαιώματα του ριάλιτι. Οι ιθύνοντες του καναλιού εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου το παιχνίδι να βγει στον «αέρα» το συντομότερο δυνατό. Το «Big Brother της νέας εποχής», όπως το χαρακτηρίζουν οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ, φαίνεται πως είναι ένα πρόγραμμα για το οποίο το κοινό ανυπομονεί.

 Αυτό αποδεικνύεται και από τις δηλώσεις συμμετοχής που έχουν φτάσει στα γραφεία του σταθμού μέσα σε 12 μέρες που «παίζει» το trailer το οποίο προσκαλεί τους ενδιαφερομένους να μπουν στο «Σπίτι του Big Brother». Περισσότερες από 3.000 δηλώσεις συμμετοχής ενδιαφερομένων που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του «Μεγάλου Αδερφού» έχουν φτάσει ήδη στο γραφεία του ΣΚΑΪ. Ο συγκεκριμένος αριθμός είναι αρκετά υψηλός δεδομένου του μικρού χρονικού διαστήματος που «τρέχει» το trailer.

ΑΠΟ Newsbeast

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Διόλου τυχαίο πως ό,τι δορυφορική σαβούρα κυκλοφορεί σαν project δύο κανάλια την έλκουν πια σαν μαγνήτη. Από τα ντοκυμαντέρ του David Attenborough στο big brother ούτε 5ετία δρόμος. Να σκεφτεί κανείς πως πριν πολλά χρόνια η τηλεόραση είχε καθημερινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα 45 λεπτών για να μάθει κάποιος ξένη γλώσσα.