Προβλήματα με το Big Brother

Για το λόγο μάλιστα αυτόν αποφάσισαν να «παγώσουν» το άλλο real life πρόγραμμά τους, τον «Αγρότη Μόνο Ψάχνει», θεωρώντας ότι θα είναι… too much να προβάλλονται την ίδια περίοδο δύο παρόμοιας τυπολογίας ριάλιτι.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην παραγωγή του αφού το κόστος για να στηθεί το «σπίτι» του Big Brother όπως απαιτείται είναι υψηλό ενώ από την άλλη το να «μεταφερθεί» η παραγωγή του σε στημένο, έτοιμο «σπίτι» σε άλλη χώρα, θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην παραγωγή του.

Αξιοσημείωτο μάλιστα είναι πως για να μειωθεί το κόστος παραγωγής του σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν και φορητές κάμερες που θα κινούνται μέσα στο «σπίτι» για να καταγράφουν όσα γίνονται, κάτι που εκτιμάται πως δεν θα αποδεχτεί η ξένη εταιρεία παραγωγής που έχει τα δικαιώματα του ριάλιτι διεθνώς αφού από τα βασικά του συγκεκριμένου ριάλιτι είναι οι διαγωνιζόμενοι να μην έχουν ούτε καν οπτική επαφή με τις κάμερες!

Με αυτά… αλλά και με πολλά ακόμα προβλήματα στο κανάλι του Φαλήρου είναι ανήσυχοι αν θα καταφέρουν να βγάλουν τον «Μεγάλο Αδερφό»! Ακόμα όμως και αν τελικά τα καταφέρουν ανησυχούν μήπως έτσι όπως βγει προκύψει… και αυτό… μεγάλο πρόβλημα στις επιδόσεις του σταθμού στους πίνακες τηλεθέασης…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια