Γιώργος Λιανός: «Αν μου ζητούσαν να παρουσιάσω το Big Brother…»

Γιώργος Λιανός

Με αφορμή τον νέο κύκλο του The Voice, ο Γιώργος Λιανός μίλησε στο περιοδικό Τηλεθεατής. Ο παρουσιαστής του τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ και τραγουδιστής σχολίασε, μέσα σε όλα, το ενδεχόμενο να παρουσιάσει στο δεύτερο μισό της σεζόν την επιστροφή του Big Brother εάν και εφόσον του ζητηθεί από τον σταθμό.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός που έρχεται από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο και το Survivor πήρε θετική θέση για μια τέτοια προοπτική ενώ αναπόλησε τους… στίβους μάχης του ριάλιτι επιβίωσης!
Πως βλέπεις την επιστροφή του «Big Brother»; Θα το παρουσίαζες αν σου το ζητούσαν;
Βλέπουμε να αναβιώνουν αρκετά shows του παρελθόντος, δεν είμαι αντίθετος σ’ αυτό, αρκεί να γίνονται με σύγχρονο τρόπο. Με μια σύγχρονη προσέγγιση, θα το σκεφτόμουν. Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό που μου συμβαίνει επαγγελματικά τα τελευταία δυόμιση χρόνια και έχω δώσει όλη μου την προσοχή στο voice.
Από τον Άγιο Δομίνικο στο πλατό του The Voice. Πιο εύκολα φέτος τα πράγματα;
Σίγουρα πιο εύκολα, αλλά όχι λόγω επαγγελματικών απαιτήσεων. Κάθε project χρειάζεται το 100% της προσπάθειας σου. Το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να λείπω μακριά από τα αγαπημένα μου πρόσωπα το κάνει πιο εύκολο.
Θα σου λείψει το Survivor;
Φυσικά και θα μου λείψει, όπως πιστεύω ότι θα λείψει και από το τηλεοπτικό κοινό. Είναι ένα πρόγραμμα που αν το κάνεις, μένει για πάντα στην καρδιά σου. Ένα κομμάτι σου μένει, άλλωστε, για πάντα στον Άγιο Δομίνικο και αυτό το ξέρουν καλά όλοι όσοι έχουν βρεθεί εκεί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια