Σε μεγάλη αβεβαιότητα ο ALPHA - Ψάχνουν λύσεις...

0

Το θέμα με τον ALPHA δεν είναι μόνο ότι από πρώτο κανάλι βρέθηκε τέταρτο, oύτε ότι χρειάστηκε μόλις έναν χρόνο μετά από την εξαγορά του από τη MOTOR OIL ένεση ρευστότητας της τάξης των 8 εκ ευρώ (όπως αποκαλύπτουν έγκριτα μιντιακά σάιτ), ενώ με 5 εκ ευρώ η οικογένεια Βαρδινογιάννη θα είχε το MEGA, είναι ότι η υπόθεση του ALPHA μόλις άνοιξε και αναμένεται να απασχολήσει για πολύ ακόμη το ρεπορτάζ (μιντιακό και όχι μόνο) σε πολλές κατευθύνσεις! Με άλλα λόγια πρόκειται για μια πληγή που προκαλεί αιμορραγία και ταυτόχρονα απειλεί με… μόλυνση και το υπόλοιπο σώμα (του μιντιακού ομίλου)!

Αναζητείται λύση σε διάφορες κατευθύνσεις, αλλά οι γνωρίζοντες υποστηρίζουν ότι “είμαστε ακόμα στην αρχή του προβλήματος”, εννοώντας ότι δεν γνωρίζουν το μέγεθος της ζημιάς και ως εκ τούτου πώς θα την αντιμετωπίσουν. Τα σενάρια που ακούγονται πολλά… Το σίγουρο είναι ότι θα πέσουν κεφάλια που μέχρι πρότινος δεν θα τολμούσε κανείς να σκεφτεί!

Όσο για την τύχη του σταθμού; Είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων. Τίποτα δεν αποκλείεται, από τη συγχώνευση και τη συρρίκνωση, μέχρι ανομολόγητες λύσεις και απευκταίες!

ΑΠΟ Εnimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !