Η μεγάλη έκπληξη στο 7ο live του X-factor


Η Δέσποινα Βανδή την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου θα δώσει το σύνθημα για να ξεκινήσει άλλη μια μεγάλη μάχη επί σκηνής -η οποία θα έχει πολλές εκπλήξεις.

Στο 7ο Live φτάνει η στιγμή που όλοι περιμέναμε. Οι διαγωνιζόμενοι θα βρεθούν για πρώτη φορά πάνω στη σκηνή μαζί με τους μέντορές τους, όχι για να ακούσουν την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού που με τη θετική ψήφο του αποφασίζει ποιοι παίκτες θα παραμείνουν στο παιχνίδι, αλλά για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους σε ντουέτα-πρόκληση. Ο Χρήστος Μάστορας όχι μόνο θα βρεθεί επί σκηνής με τους δύο παίκτες του, αλλά θα υποδεχθεί και τους δύο αγαπημένους του partners in crime, για να γίνουν μαζί… Melisses και να «ταρακουνήσουν» τη σκηνή του X Factor.

Χρήστος Μάστορας, Μελίνα Ασλανίδου, Μιχάλης Τσαουσόπουλος και Γιώργος Θεοφάνους έχουν αναθέσει στους παίκτες τους τα τραγούδια για το διαγωνιστικό μέρος, με τα οποία θα διεκδικήσουν να πάρουν «πρόκριση» για το Live της ερχόμενης εβδομάδας, με την αγωνία να κορυφώνεται, καθώς ο ανταγωνισμός κάθε εβδομάδα μεγαλώνει. Ποιος θα καταφέρει να πείσει πως «το έχει» για να βρεθεί στη σκηνή και την επόμενη Πέμπτη και ποιος θα αποχωρήσει; Οι 7 διαγωνιζόμενοι κάνουν εντατικές πρόβες για τα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους και να κερδίσουν εντυπώσεις και ψήφους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια